Rob Kemps van de Snollebollekes die de foute avond op het Brabantse Wal festival 2018 openen.
Rob Kemps van de Snollebollekes die de foute avond op het Brabantse Wal festival 2018 openen.

Bomvol programma Brabantse Wal Festival 2018

Algemeen

HOOGERHEIDE - Op zaterdag 21 april start het BWF 2018 weer met de inmiddels alom bekende Mega Party. Ieder jaar weer een succesvolle avond voor jongeren en oudere jongeren die wel van een fout feest houden. We hebben weer ons best gedaan om de beste, maar ook de "foutste" artiesten bij elkaar te zetten op één avond die door de DJ's van Q-Music op onnavolgbare wijze aan elkaar worden gedraaid.

Zij draaien de beste hits voor een Mega Feest! Met Snollebollekes zal al vroeg op de avond de stemming er grandioos in zitten. Mis 'm niet, want al vanaf 20.30 uur breekt hij de tent af, van links naar rechts en van boven naar beneden! De grote surpriseparty act is Liesl von Possenhofen. Deze Tiroler zangeres met een gouden stem zal je even in Apres Ski Oktoberfest-sferen doen verkeren. Als de Q-Music mannen helemaal op toer zijn zal het jaren '90- succes duo Twenty 4 Seven de tent gaan verbouwen met hun eurodance en jump hits. Het laatste uur is het weer de beurt aan Q-Music om het feest op daverende wijze af te sluiten. Voorverkoopprijs €15,-

Zondag 22 april staat de Senioren Schlager Muziekmiddag op het programma. Het bestuur vindt dat deze middag nooit meer mag ontbreken op het BWF. 'Een volle tent met prachtige mensen in de zaal en op het podium. Alle jaren willen we de groep "senioren" -lekker ruim van 40 tot 100 jaar- graag een mooie middag bezorgen. Dit jaar openen de bekende Edelweiss Buben de middag op de alom bekende wijze. Vanaf de opening van de Buben kan het publiek volop genieten van de schlagermuziek en hits van Liesl von Possenhofen, Der Ronnie aus Putte, Tiroler DJ Dave, Die Melando's en Dennie Christian. Als afsluiter zal Dennie met onder andere zijn wereldhit Rosamunde de tent op z'n kop zetten. Voorverkoop €12,50.

Hollandse Avond
Donderdag 26 april is de bekende Hollandse Avond, Koningsnacht met dresscode Oranje. Een hele avond non-stop de beste actuele Nederlandse zangers en zangeressen op het podium. Het belooft weer volle bak in de tent aan de Scheldeweg in Hoogerheide. Voorverkoopprijs €15,-

Koningsdag
Vrijdag 27 april op Koningsdag staan de Grote Zeskamp, Kinderdisco en Popavond op het programma. De koningsdag zal op vrijdag weer in het teken staan van de Grote Zeskamp waarvoor teams zich vanaf nu weer op kunnen geven (www.zeskamphoogerheide.nl). De afwisselende onderdelen zorgen altijd voor een heel gezellige middag vol strijd en grappige taferelen. Vanaf 13.30 uur is de grote BWF-tent voor het tweede jaar het domein voor alle kinderen uit de gemeente Woensdrecht van 2 tot 8 (en ietsje ouder).