Afbeelding

RKSV Halsteren weeknieuws

Algemeen

Logeeradressen gezocht

Op 10 en 11 mei a.s. organiseert RKSV Halsteren een groot internationaal jeugdtoernooi voor Onder 10-teams. We doen een beroep op de leden en sympathisanten van RKSV Halsteren om als gastgezin op te treden. Op de website van Halsteren (www.rksvhalsteren.nl) treft u een aanmeldingsformulier waarop u de voorkeuren kunt aangeven. Vul deze in en stuur het z.s.m. ingevuld op naar U10.jeugdtoernooi@rksvhalsteren.nl of geef het af aan de bar in de kantine. Vele handen maken licht werk. Mogen wij op uw steun rekenen?

Koploper klopt Zondag 1

Helaas is het Zondag 1 niet gelukt om koploper OSS'20 zijn eerste nederlaag van dit seizoen toe te brengen. In een vermakelijke wedstrijd op een druk bezocht sportpark De Beek was Halsteren vrijwel de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar vergat het dat overwicht in doelpunten om te zetten. OSS'20 was veel effectiever in de spaarzame aanvallen en stond met rust dan ook met 0-2 voor. Na rust lukte het om rond de 75e minuut de aansluitingstreffer te scoren, maar het zware offensief dat volgde werd door OSS'20 vakkundig gepareerd. Halsteren lijkt hiermee de strijd op de titel verloren te hebben en kan zich gaan richten op de tweede plaats voor de nacompetitie. Voorlopig staat GOES nu tweede, maar Halsteren heeft nog twee duels in te halen en kan daarmee de tweede plek terugveroveren. Komende zaterdagavond speelt Zondag 1 in Nuenen tegen de plaatselijke voetbalclub. Het duel begint om 19.30 uur.

Zaterdag 1 wint van SPS

Een zakelijke overwinning, zo mag je de 4-0 zege op SPS best noemen. Het is natuurlijk logisch dat de tegenstanders zich in de returnwedstrijden beter voorbereiden op het spel van Halsteren en de verdedigende stellingen beter weten te betrekken. Tegen SPS kwam het frivole aanvalsspel van Halsteren niet echt tot zijn recht. Aan de andere kant was de dreiging van SPS beperkt, waardoor het spel voor de neutrale toeschouwer weinig sprankelend was. Toegegeven, Halsteren mistte een aantal basisspelers door blessures en dat was aan het spel ook wel te merken. Desalniettemin kon in de tweede helft de 1-0 voorsprong verder worden uitgebouwd naar 4-0 en was daarmee het puntverlies in de uitwedstrijd rechtgezet. Komende zaterdag gaat Halsteren op bezoek bij Spui in het gehucht Spui; een middenmoter waarmee Zaterdag 1 het in de thuiswedstrijd best lastig had (4-2 winst). Het duel in het verre Zeeuws-Vlaanderen begint om 14.30 uur.

KampioensKoorts: Stem!

De tweede editie van KampioensKoorts is begonnen! Zaterdag 1 is in de race voor de titel en zou graag willen dat de kampioenswedstrijd LIVE wordt uitgezonden op FOX Sports NL! Het team heeft zich aangemeld en er kan tot en met vrijdag 6 april a.s. op het team gestemd worden. Stem op Zaterdag 1 via www.kampioenskoorts.nl en wie weet staat de cameraploeg van FOX Sports straks Zaterdag 1 langs de lijn.

Rabobank Clubkas

Van woensdag 4 t/m maandag 16 april 2018 kunnen leden van Rabobank Zuidwest-Brabant hun stem uitbrengen op hun favoriete clubs tijdens de Rabobank Clubkas Campagne! Laat jouw stem horen en steun onze club! Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op www.rabobank.nl/zwb.

Wedstrijdtip:_Halsteren JO10-1 - FC Axel JO10-1

De JO10-1 is na het op een haar na mislopen van het kampioenschap in de najaarscompetitie de voorjaarscompetitie nog niet echt succesvol gestart. Het staat met 2 verloren wedstrijden momenteel in de onderste regionen van de ranglijst. Daar moet verandering in komen! Te beginnen aankomende zaterdag. Dan ontvangt Halsteren het Zeeuws FC Axel. De wedstrijd begint om 10.15 uur.

Thuiswedstrijden

28 maart 18.30 uur: Halsteren JO13-1 - JVOZ JO13-1; 29 maart 20:30 uur: Halsteren VE1 - Steenbergen VE1. Zaterdag 31 maart 09:00 uur: Halsteren JO13-5 - Kloetinge JO13-6. 10:15 uur: Halsteren JO10-1 - FC Axel JO10-1. 11:45 uur: Halsteren JO15-1 - Alliance JO15-1. 11:45 uur: Halsteren JO15-3 - SPS JO15-1G.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.rksvhalsteren.nl of contact opnemen met info@rksvhalsteren.nl.

Afbeelding