Afbeelding

"Breng en houd structuur in je leven"

Algemeen

CALFVEN - OSSENDRECHT - Sandra Zwamborn is professional organizer, ook wel opruimcoach of structuurcoach genoemd. Ze helpt mensen met het op orde brengen van hun leven. Dat kan zijn in het huis, op de werkplek en op administratief gebied. Ze zet zich in voor particulieren en voor bedrijven, variërend van ZZP-ers tot midden- en kleinbedrijf. Sandra is jaren werkzaam geweest in het bedrijfsleven en weet als geen ander hoe ze structuur aan moet brengen en houden in de hele papierwinkel die er omgaat in kleine en grote bedrijven en dus ook in huishoudens. Zij kent de wet en regelgeving rondom het voeren van een administratie en dat is de komende maanden weer van belang als de aangiften gedaan moeten worden. Sandra leert haar klanten hoe ze een eenvoudige administratie op kunnen zetten en bij kunnen houden.

De rol van de structuurcoach is heel erg divers. "Soms zien mensen om wat voor reden dan ook 'door de bomen het bos niet meer'. Ze omschrijven hun huishouden, werkplek of administratie als 'een chaos'.
"Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we kijken wat er aan de hand is en waar het aanbrengen van structuur rust in het bestaan kan brengen", vertelt Sandra. Na het gesprek maakt ze een persoonlijk en praktisch werkplan. "Daarna zet ik in basis de aanpak op en leer de klant daarmee verder te gaan. Ik geef mensen handvaten en kijk als coach over de schouder mee. Na korte tijd koppelen we terug en ik stuur bij waar nodig." Dat haar klantenbestand heel gevarieerd is, blijkt uit de diversiteit aan plannen die ze opzet

Overzichtelijk
Als het gaat om ZZP-ers of organisaties in midden- en kleinbedrijf, helpt Sandra bestaande en startende ondernemers om een eenvoudig en goed te onderhouden administratie- en archiefsysteem op te zetten. Een overzichtelijke, gemakkelijk te onderhouden administratie vergt nu eenmaal minder tijd, het bespaart geld en zorgt voor rust in de zaak.

De hulp aan particulieren is heel divers. Sandra ondersteunt bijvoorbeeld mensen, die niet weten hoe ze om moeten gaan met de enorme papierwinkel binnen hun bestaan. Grote vraag is vaak: wat moet je eigenlijk bewaren en hoe lang dan? Mantelzorgers of nabestaanden krijgen soms opeens een hele administratie in hun schoot geworpen. De administratie rondom een PGB kan voor iemand een belasting zijn. Sandra helpt door inzicht te geven en een eenvoudig en overdraagbaar systeem op te zetten.

Opgeruimd
Sandra is er ook voor mensen met 'te veel spullen' om zich heen. "Soms slaat men door in verzamelwoede of kan men gewoon geen afscheid nemen van dingen. Ook hebben veel mensen moeite om de privé-werk situatie in balans te houden. Dan ontstaan de uitpuilende kasten en volle zolders. Je krijgt je eigen huis en huishouden niet meer op orde en dat voelt als chaos in je leven. Chaos in je huis is veelal ook chaos in je hoofd", legt Sandra uit. Ze begeleidt en coacht mensen op verschillende manieren, aangepast aan de persoonlijke situatie, om het huis opgeruimd te krijgen en te houden. Leef opgeruimd, het is een heerlijk gevoel!", aldus Sandra.

Van chaos naar structuur. Zonder oordeel, praktisch en met resultaat! Contact: info@leefopgeruimd.nl | 0164 – 851 979 of 06 – 14 84 70 66

Een kennismakingsgesprek is gratis en 100% zonder verplichtingen.