Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Anne-Rose Broere toont de stenen waarmee je uit de escaperoom kunt ontsnappen.
Anne-Rose Broere toont de stenen waarmee je uit de escaperoom kunt ontsnappen. (Foto: Dennis van Loenhout)

Monkey Town introduceert Monkey Escape

HALSTEREN – Nergens is het leuker dan bij Monkey Town. Het grote indoor speelpaleis in het buitengebied van Halsteren staat al jaren garant voor dagenlang speelplezier. Maar omdat het altijd leuker kan, heeft Monkey Town ook altijd nieuwe ideeën, zoals Monkey Escape. De spannendste escaperoom voor kinderen.

Naast het grote speelpaleis beschikte Monkey Town altijd over een hout- en timmerhok, waarin kinderen hun klustalenten konden uitleven. "Maar timmeren is niet meer zo populair als vroeger", zegt eigenaresse Anne-Rose Broere, "terwijl escaperooms wél enorm populair zijn. Vreemd genoeg zijn er geen escaperooms voor kinderen. Dus besloten wij die te gaan maken." Met de hulp van een gespecialiseerd bedrijf bedacht Monkey Town een enorm avontuur. Dat draait om een professor, die de apen in de jungle bezocht en daar vijf mooie stenen vond. Maar de professor is spoorloos verdwenen. De kinderen, die opgesloten raken in zijn laboratorium, hebben maar één kans om te ontsnappen: zij moeten de vijf stenen terugvinden. Dat kan alleen maar door ingewikkelde puzzels en moeilijke raadsels op te lossen. Bovendien dringt de tijd: wie langer dan een uur nodig heeft kan niet meer ontsnappen!

"De escaperoom is geschikt voor maximaal tien kinderen, en natuurlijk is er altijd toezicht van deskundig personeel", zegt Anne-Rose, "voor kinderen van 8 tot ongeveer 11 jaar is dit een ontzettend leuk en spannend uitje. De groep die Monkey Escape boekt heeft de escaperoom voor zichzelf, zonder de drukte van Monkey Town. Hoewel het niet verplicht is, is Monkey Escape natuurlijk prima te combineren met een bezoekje aan Monkey Town of onze midgetgolfbaan."

Monkey Escape reserveren kan bij Monkey Town, via 0164-851888

Foto: Anne-Rose Broere toont de stenen waarmee je uit de escaperoom kunt ontsnappen.

Meer berichten