Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Foto: Sophia Piesens

Kandidatenlijsten Politieke Partijen

ZUIDWESTHOEK - Maandag 5 februari was het zover: in heel Nederland werden deze dag de kandidatenlijsten ingeleverd door de politieke partijen voor de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart. Zo ook in de gemeente Woensdrecht, waar burgemeester Steven Adriaansen samen met projectleider verkiezingen Loekie Ahrens de lijsten in ontvangst nam.

Tijdens een besloten zitting zijn de lijsten gecontroleerd en vrijdagmiddag om 16.00 uur werden de kandidatenlijsten op het gemeentehuis in Hoogerheide openbaar gemaakt. Vanaf dat moment liggen de kandidatenlijsten ter inzage op het gemeentehuis bij de afdeling Publiekszaken.
Er werden 6 lijsten ingeleverd door 6 Politieke partijen en wel door ABZ, PvdA, D66, AKT, CDA en VVD. In het totaal zijn het 135 kandidaten. Uit Hoogerheide komen 57 kandidaten, uit Ossendrecht 25, uit Huijbergen 18, uit Putte 15 en uit Woensdrecht 18 kandidaten; 1 kandidaat komt uit Bergen op Zoom en 1 uit Den Bosch. Als zij gekozen worden zullen deze kandidaten naar de gemeente Woensdrecht verhuizen.

Meer berichten