Afbeelding

Wie wil er meerijden met de Truckersrun?

Algemeen

LEPELSTRAAT - REGIO - Op eerste pinksterdag zondag 20 mei zal er weer een Truckersrun met honderd vrachtwagens door West-Brabant rijden. Een enthousiast team vanuit Stichting Braderie Lepelstraat is bezig dit evenement op poten te zetten. Adrie Jochems en zijn broer Geert hebben in samenwerking met SBL en vele vrijwilligers het programma zo goed als rond.

Adrie Jochems vertelt: "Op eerste pinksterdag willen we zoveel mogelijk gehandicapte en minder bedeelde kinderen uit de omgeving gelukkig maken. Zij mogen naast de chauffeur in een grote vrachtwagen een middag geheel gratis meerijden door de regio. Verzamelen is om 11.00 uur op het terrein bij Darvi/Meeus op Noordland in Bergen op Zoom. We mogen met totaal honderd wagens de weg op. De eerste stoet komt om 12.00 uur in beweging; de tweede colonne vrachtwagens vertrekt een half uur later, om 12.30 uur dus. De rit duurt ongeveer drie uur en eindigt op het plein bij de kerk in het centrum van Lepelstraat, waar de Pinksterbraderie plaatsvindt. Bij aankomst ontvangen alle deelnemers van de Truckersrun nog een drankje en friet."

Aanmelden
De organisatoren willen gehandicapten uit de wijde regio uitnodigen zich aan te melden om de Truckersrun op 20 mei mee te beleven. Ook zijn nog chauffeurs welkom die zich vrijwillig willen inzetten. Aanmelden kan via telefoon: 06-55968798 of via e-mail: truckersrun@ziggo.nl.