Piet Brocatus stapt op zijn fiets voor de laatste tandemtocht met Vigeta.
Piet Brocatus stapt op zijn fiets voor de laatste tandemtocht met Vigeta.

Afscheid van Vigeta

Algemeen

HALSTEREN - Tijdens de jaarlijkse sluitingsdag van het tandemseizoen 2017 vierde Stichting Visueel Gehandicapten Tandemtochten zaterdag haar 40-jarig bestaan. Tijdens deze bijeenkomst is er afscheid genomen van twee bestuursleden die vanaf de oprichting actief zijn geweest voor Stichting Vigeta: penningmeester Piet Brocatus en José van de Maegdenbergh.

Piet Brocatus uit Halsteren had voordat hij afscheid nam de laatste regionale tandemtocht van het seizoen uitgezet. Na het verzamelen bij De Wittenhorst fietste het tandemgezelschap eerst langs de Hoge Braak in het dorp, waar Piet Brocatus tot verrassing van iedereen een spandoek had opgehangen en nog met iedereen op de foto ging. Daarna werd de Brabantse Wal route vervolgd. Bij terugkeer schoven de fietsers aan voor een lunch.

Afgelopen zaterdag werd officieel afscheid genomen van de beide bestuursleden bij Non Plus Ultra in Woensdrecht.

Omdat er in de wintermaanden niet gefietst kan worden en men toch ook in die periode in een gezellige sfeer met elkaar actief wil zijn, organiseert Vigeta een wekelijkse bowlingcompetitie bij de Thoolse Brug.

Vigeta Bridgedrive

HALSTEREN - Op zaterdag 18 november 2017 wordt de jaarlijkse Vigeta Bridgedrive gehouden in De Wittenhorst in Halsteren. De zaal gaat open om 13.00 uur, aanvang is 13.30 uur. De inschrijfkosten bedragen €16,-- per paar. Betaling uiterlijk 12 november door overmaking op rekening NL65 RABO 153551534 t.n.v. Vigeta, Elzenhof 11 te Halsteren. Voor meer info over Vigeta: www.stichtingvigeta.nl.

Afbeelding
Afbeelding