Harmonie Aurora zal zelf het muziekfestival ter gelegenheid van het 120-jarig bestaan openen.
Harmonie Aurora zal zelf het muziekfestival ter gelegenheid van het 120-jarig bestaan openen.

Groots feestweekend bij 120-jarig Aurora

Algemeen

WOENSDRECHT - Aurora maakt al 120 jaar muziek in het dorp Woensdrecht. De muziekvereniging is in 1897 opgericht als fanfare en is later verder gegaan als harmonie. Deze mijlpaal mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Daarom organiseert een feestcomité vanuit Aurora een groots feestweekend om met iedereen het 120- jarig jubileum te vieren.

Het programma van het feestweekend op zaterdag 8 en zondag 9 juli ziet er alsvolgt uit: Zaterdag 8 juli van 19.30 tot 20.30 uur is er een reünie voor oud orkestleden. Aansluitend begint een swingende feestavond voor iedereen met medewerking van de "Valley Sound Bigband''.

Gastoptredens

Zondag 9 juli zal er van 11.00 tot 18.00 uur live muziek klinken op het muziekfestival dat om 11.00 uur wordt geopend door Harmonie Aurora. Aansluitend zijn er optredens van gast-orkesten: KEM St. Cecilia Huijbergen, Harmonie St. Caecila Nispen, Fanfare De Volharding Putte, Harmonie Sint Cecilia Eensgezindheid Halsteren, Blazersensemble Dal Segno Bergen op Zoom en Muziekvereniging De Hoop Ossendrecht. Locatie voor dit alles is Dorpsstraat 87 te Woensdrecht, naast Café Steffie's in de tent.