Afbeelding

Schelderit zoekt enthousiaste gasten/bijrijders

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - ZUIDWESTHOEK - Voor zondag 9 juni 2024 organiseert Lionsclub Bergen op Zoom “Scaldis”, in samenwerking met Lionsclub Zuidkwartier, de 22e editie van “De Schelderit”.

“De Schelderit 2024 is een oldtimer rit voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking uit de regio, die we dit jaar voor de 22e keer willen organiseren”, verwoordt Jacques de Groot, lid van de Lionsclub.

Dit jaarlijkse evenement staat bij vele gasten alvast in hun agenda om wederom die mooie rit langs prachtige plekken in Zuidwest-Brabant en Zeeland in een oldtimer te mogen beleven. Dit jaar wil de organisatie graag terug naar de oorspronkelijke doelstelling: “Jongvolwassenen met een verstandelijke beperking, in onze regio Zuidwest-Brabant, die nog thuiswonend zijn een mooie dag te geven”, aldus commissie voorzitter Tino Buuron. Vandaar deze oproep naar nieuwe, thuiswonend enthousiaste deelnemers/bijrijders die we graag willen uitnodigen naast onze huidige gasten. Kent u of zijn er in uw omgeving thuis wonende jongeren met een beperking die ook wel eens graag aan onze Scheldrit 2024 zouden willen deelnemen? Neemt u dan contact op via het volgende mailadres: Schelderit@hotmail.nl. Natuurlijk zijn we ook nog altijd op zoek naar mooie Oldtimers en hun berijders die willen deelnemen en die hun bijrijdersstoel beschikbaar willen stellen voor een onvergetelijke dag! Kijk voor meer info ook op www.bergenopzoomscaldis.lions.nl