Stakke en Stieneke gespeeld door Wil de Jong en Monika Mielke.
Stakke en Stieneke gespeeld door Wil de Jong en Monika Mielke. Foto: Jolanda Hugens Kommers

Avond met Stakke en Stieneke

Algemeen

HOOGERHEIDE - Dit jaar belooft hun vertoning nog spectaculairder te worden met scènes die nooit eerder vertoond zijn. “We vieren dit keer de verjaardag van Stieneke op een manier die je niet wilt missen”, lacht Stakke. 

Stieneke voegt toe: “En vergeet onze avonturen bij het stemlokaal en de pretbox niet, die we wonnen bij een loterij.” Elk moment van de film is een verrassing. Maar er is meer. Stakke en Stieneke hebben zichzelf dit jaar overtroffen door mee te doen aan het songfestival. Ook hebben ze een zelfgeschreven nummer ‘Jij’. “Op een ochtend werd ik wakker met dit lied in mijn hoofd, ik wist het meteen: dit is een hit”, deelt Stakke vol vertrouwen.

Mis de kans niet om deel uit te maken van deze buitengewone avond vol humor, verrassingen en muziek. Kom op 23 maart naar MFC Kloosterhof in Hoogerheide en beleef een avond die gegarandeerd een glimlach op je gezicht tovert. “Je kunt nog kaarten kopen, maar wees er snel bij, want vol is vol”, sluit Stieneke af. Kaarten zijn te koop bij De Kloek in Huijbergen, in Hoogerheide bij Primera en MFC Kloosterhof.

Afbeelding