Afbeelding
Foto: Jaap Reedijk

Theater voor zorgmedewerkers

Algemeen

Fred Delfgaauw met ‘Broos’ - zaterdag 16 maart 2024 om 20.15 uur bij Podium Kloosterhof in Hoogerheide.

Wie de voorstellingen van Fred Delfgaauw kent, weet dat hij ons iedere keer weer verrast met zijn bijzonder aangrijpende en beeldende theaterproducties. In recensies staan dan ook woorden als fascinerend, onovertroffen, meeslepend en meesterlijk. Al die kwaliteiten legt hij nu opnieuw aan de dag in ‘Broos’, waarin kleurrijke personages vol ontroering en humor verrassende verhalen vertellen over hun leven nu ze oud zijn.

Meesterpoppenspeler Fred Delfgaauw heeft tijdens de coronacrisis een half jaar meegelopen met medewerkers van een zorginstelling. In die periode heeft hij verhalen verzameld van oudere mensen. Verrassende en ontroerende verhalen zijn het, van leven en streven, van zwaarte en lichtheid. Verhalen over alles wat onbegrijpelijk blijft en de flits van inzicht die daar toch soms doorheen schiet.

Samen met een keur aan poppen brengt hij ze tot leven in ‘Broos’, een theatrale ode aan oude mensen en hun levenskracht, en een eerbetoon aan degenen die hun de zorg bieden die ze nodig hebben.

Entree: € 19,00 (met pauzedrankje).