Lacrosse in Ossendrecht.
Lacrosse in Ossendrecht.

Kennismaken met jeugdlacrosse in Ossendrecht

Algemeen

Jeugdlacrosse op nieuwe trainingslocatie in Ossendrecht
Kennismakingsuurtje voor buurtbewoners, jong en oud op dinsdag 4 april om 18:00.

OSSENDRECHT - Een nieuwe trainingslocatie voor jeugdlacrosse opende recent in Ossendrecht. Om kennis te maken met de sport is er dinsdagavond 4 april een kennismakingsuurtje vanaf 18:00 uur. Buurtbewoners, vrienden en familie zijn welkom om deel te nemen aan deze trainingsavond, waar zij kennis kunnen maken met de sport en de gezellige sfeer.

Naast het kennismakingsuurtje zijn er vaste jeugdlacrosse-trainingen. Sinds maart worden de trainingen gegeven door jeugdtrainer Daniël Sterenborg. Jeugdlacrosse is een sport die geschikt is voor kinderen tussen 8 en 14 jaar en biedt een uitdagende en leuke manier om te sporten in teamverband.

Ossendrecht is niet voor niets de thuisbasis van jeugdlacrosse, want 7 jaar geleden werd hier al kennisgemaakt met de sport. Kinderen speelden toen al met lacrosse-sticks in de speeltuin bij ‘t bakkertje. Vorig jaar organiseerde Grassroots Lacrosse al een scholentoernooi tussen basisscholen in de gemeente Woensdrecht op de velden en nu breiden de activiteiten uit met lacrosse-trainingen voor de jeugd.

Deelname aan kennismakingsuurtje is gratis en de vereniging zorgt voor alle benodigde materialen. Voor degenen die zich via info@grassrootslacrosse.nl aanmelden, ligt er iets extra’s klaar.