Repetitie Sugar & Spice voor grote show.
Repetitie Sugar & Spice voor grote show. Foto: Starworks Studio

Repetities voor grote show

Algemeen

OSSENDRECHT / HOOGERHEIDE - Popkoor Sugar & Spice bestaat dit jaar 15 jaar en telt zo’n veertig leden. In 2020 hadden ze een grote show gepland, maar deze kon niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Dit was natuurlijk een grote domper, maar ze maakten een hele nieuwe show. Die laten ze op zaterdagavond 18 maart en zondagmiddag 19 maart zien in het MFC Kloosterhof met als titel That’s Life. 

Samenwerken en Repeteren 

Popkoor Sugar & Spice zal deze show samen met toneelvereniging Saamhorigheid tot in de puntjes voorbereiden en op de bühne brengen. Saamhorigheid zal sketches neerzetten, maar het draait natuurlijk om de zang en die zal Sugar & Spice gaan verzorgen.  

Maar voor het zover is, zal er natuurlijk gerepeteerd moeten worden en hiermee begonnen ze afgelopen weekend. Dit deden ze in de grote zaal van De Drieschaar. Zaterdag was het een lange dag van 10.00 tot 20.00 uur en zondag van 10.30 tot 15.30 uur. Bij een grote show is het niet alleen de zang die goed moet zijn, maar er is ook een hele choreografie bij. Na dit oefenweekend is Popkoor Sugar & Spice nog niet klaar. Elke week op maandagavond zullen ze verder gaan repeteren in de Kloosterhof. 

Kaartverkoop 

Voor deze twee spetterende, veelbelovende shows zijn kaarten (€12,-) te koop op diverse voorverkooppunten in de Gemeente Woensdrecht. Dat zijn: 

Hoogerheide: Primera, Bakkerij Wilbrink en Kloosterhof 

Putte: Primera en Bakkerij Wilbrink 

Ossendrecht: Het Zoete Rijk 

Aanvang shows: zaterdag 18 maart 20.00 uur en zondag 19 maart 14.30 uur. 

Repetitie Sugar&Spice
Repetitie Sugar&Spice
Repetitie Sugar&Spice
Repetitie Sugar&Spice
Repetitie Sugar&Spice
Repetitie Sugar&Spice
Repetitie Sugar&Spice
Afbeelding
Repetitie Sugar&Spice