Koor Sugar & Spice met dirigente Mariëlle Tempelaars (foto: Alfred Janssen).
Koor Sugar & Spice met dirigente Mariëlle Tempelaars (foto: Alfred Janssen).

Nieuwe show Sugar & Spice

Algemeen

HOOGERHEIDE - REGIO - Regio popkoor Sugar & Spice is een gemengd koor dat gestart is in 2008 en repeteert in Hoogerheide in het Kloosterhof. Vanaf het prille begin staat dit koor onder de bezielende leiding van Mariëlle Tempelaars. Behalve dat zij muzikaal een vakvrouw is, heeft ze het talent om haar passie, energie en enthousiasme over te brengen op de leden van Sugar & Spice. 

Dirigente Mariëlle Tempelaars brengt het koor steeds een treetje hoger op de “muzikale” ladder en zij laat leden en publiek genieten van het samen zingen en luisteren naar muziekgenres van pop, disco tot rock, ballads en dance tot jazz. 

Energie

Na een geweldige zomer met mooie optredens op gezellige koordagen in verschillende steden, zijn de stembanden weer voldoende getraind om met vol enthousiasme en energie naar een nieuwe grote show toe te werken. Hun vorige show werd tot tweemaal toe op het laatste moment geannuleerd en uiteindelijk door Covid19 definitief afgelast.

Maar “Thats life”, en gelukkig bleef het koor overeind. Dirigente Mariëlle verzorgde met al haar passie en energie, via het digitale Zoom kanaal, repetities online. Zo zorgde zij ervoor dat leden met elkaar in verbinding bleven en hoop hielden op betere tijden, met mooie optredens in het verschiet.

Verrassingen

Sugar & Spice vermeldt daarom nu met trots de datums van hun nieuwe show “That’s life”. Deze show zullen zij op 18 en 19 maart 2023 uitvoeren in Podium Kloosterhof Hoogerheide. Zij brengen een totaal nieuwe show, vol muzikale inspiratie en verrassingen.

Houd voor de start van de kaartverkoop voor deze show, hun website in de gaten: 

www.Popkoor-sugar-and-spice.nl