Ongeval op de A4 nabij Lepelstraat.
Ongeval op de A4 nabij Lepelstraat. Foto: 112-Markiezaten.

Ongevallen op A4 bij Lepelstraat

Algemeen

LEPELSTRAAT - Voor de twee keer zaterdagmorgen heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op de A4 ter hoogte van Lepelstraat. 

Eerst kwam die ochtend rond 8.45 uur een bestuurder met zijn auto tegen een grondwal langs de A4 tot stilstand. De bestuurder raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Bij het eenzijdig ongeval kwam de auto bijna tot bovenaan de grondwal gereden.
Over de ernst van het letsel van de bestuurder is niets bekend. Agenten hebben een verklaring opgenomen van de bestuurder. Verkeer ondervond weinig hinder van het ongeval. De flink beschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd

Een uurtje later kregen hulpdiensten opnieuw een melding van een ongeval ter hoogte van Lepelstraat binnen. Omdat onduidelijk was of de bestuurder van de betrokken personenauto bekneld zou zitten, spoedde ook de brandweer zich naar de A4. Gelukkig bleek de bestuurder niet bekneld te zitten.
Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend. Er waren geen andere voertuigen bij betrokken. Verkeer moest tijdelijk over één rijbaan passeren wat een korte file opleverde.
In de file van het ongeval reed ook nog een automobiliste achterop een vrachtwagen.

Na het invullen van de schadeformulieren konden beide chauffeurs zelfstandig hun weg vervolgen.