Een volle zaal 75-plussers geniet met volle teugen van de muziekbingo die is opgezet vanuit KBO Lepelstraat.
Een volle zaal 75-plussers geniet met volle teugen van de muziekbingo die is opgezet vanuit KBO Lepelstraat. Foto: Mariska Wildeman

KBO Lepelstraat snelst groeiende

Algemeen

HALSTEREN - In gemeenschapshuis Sint Antonius in Lepelstraat hing dinsdagmiddag een gezellige sfeer. Op uitnodiging van de plaatselijke KBO vermaakten tientallen 75-plussers uit het dorp zich kostelijk op een leuke ontspanningsmiddag.

Dinsdagmiddag konden ouderen onder het genot van een hapje en een drankje genieten van het optreden van een tonprater en een gezellige muziekbingo, met onder andere ouderwetse Nederlandse meezingers. De zaal zat vol met 75-plussers die enorm genoten. Ook al hadden ze geen ‘bingo!’ kunnen roepen, ze beleefden een middag om nog lang over na te kletsen. De mensen die de middag bijwoonden hoefden niet per se lid te zijn van de KBO, al waren velen van hen dat wel.  

KBO afdeling Lepelstraat zit in de lift. In korte tijd nam het ledenaantal flink toe, van 70 naar 104 nu. Hiermee is KBO Lepelstraat de snelst groeiende afdeling in Noord Brabant.

KBO Lepelstraat probeert op verschillende momenten in het jaar een leuke middag te organiseren. De volgende staat gepland rond de kerst, met onder andere een heerlijke kerstmaaltijd!