Uitreiking cheque aan Roparunteam De Brabantse Wal vanuit doorkomst-comité De Beek.
Uitreiking cheque aan Roparunteam De Brabantse Wal vanuit doorkomst-comité De Beek. Foto: Amber de Jonge

Cheque van ruim 6500 euro voor Roparunteam

Algemeen

HALSTEREN - Na drie jaar stilte, door de welbekende omstandigheden, kon het doorkomst-comité de Beek eindelijk weer een sponsorbedrag overhandigen aan het Runningteam De Brabantse Wal.

Dinsdagavond was het bij Cafetaria De Beek in de Burgemeester Elkhuizenlaan een drukte van belang. Bijna alle teamleden én de vrijwilligers van het comité waren aanwezig én allemaal uitermate nieuwsgierig. De eer om het opgehaalde bedrag bekend te maken door middel van een grote cheque viel te beurt aan DJ Vincent. Hij verzorgde op een fantastische en sfeervolle manier de muziek tijdens de doorkomst met Pinksteren. En dat deed DJ Vincent geheel belangeloos. Heel geheimzinnig kwam Vincent met de cheque naar buiten. Daar stond het mooie bedrag van € 6.502,27 op!
De voorzitter van Runningteam De Brabantse Wal, Roy Hazelaar, nam uiterst tevreden én vol verbazing deze opbrengst in ontvangst. Het comité hoopt in 2023 weer te kunnen rekenen op de vaste sponsors en weldoeners. Er staan al een aantal activiteiten op de planning om het bedrag voor de run van 2023 te kunnen verhogen. Ook Runningteam De Brabantse Wal heeft enkele leuke acties op touw staan. Zaterdag 10 september vindt er een groot dartstoernooi plaats in Grand-Café De Kannebuis. Aanmelden kan via de website www.runningteamdebrabantsewal.com of bij een van de teamleden. Verder wordt er zaterdag 15 oktober een muzikale avond georganiseerd bij Café-Zaal Tivoli. Initiatiefnemer en zanger Harold Mieger zal deze avond optreden met een aantal andere artiesten. Verdere informatie vindt u spoedig in deze krant.
Na de uitreiking van de opbrengst was er bij Cafetaria De Beek een gezellige nababbel. Vele bruikbare en originele ideetjes kwamen daar voorbij. Nu gaan we met zijn allen op weg naar de Roparun 2023!