Afbeelding
Foto: Pascal Brugman

Dart Vereniging Woensdrecht hield Open 2022

Algemeen

HOOGERHEIDE - REGIO - Dart Vereniging Woensdrecht organiseerde 22 mei het Open Woensdrecht 2022 in Café-Zaal Boulevard in Hoogerheide. Het was een gemengd toernooi met een winnaars- en verliezersronde.  

De deelnemers kwamen zowel uit de gemeente Woensdrecht, als uit andere regio’s. Er kwamen zelfs deelnemers uit België om in Hoogerheide aan dit toernooi mee te doen. Het was dan ook volle bak in Café-Zaal Boulevard. Maar liefst 64 darters telde dit toernooi en er waren 14 banen om te gooien. Er viel prijzengeld te verdelen voor de winnaars, verliezers en de hoogste finish. 

Beschikbaar prijzengeld was € 640,-. 1e plaats winnaarsronde: Koen Burgel € 200,- 2e plaats winnaarsronde: Sander Aarden € 100,- 3/4e plaats winnaarsronde: Wilco Vermeulen € 50,- 3/4e plaats winnaarsronde: Jan de Viet € 50,-. 1e plaats verliezersronde: Joey Suikerbuik € 100,- 2e plaats verliezersronde: Bart de Bart € 50,- 3/4e plaats verliezersronde: John de Nijs (DVW) € 25,- 3/4e plaats verliezersronde: Mark de Rond € 25,- Hoogste finish: 153 Randy Hendrick € 40,- 

Fabienne De Windt-van Luijk, voorzitster en penningmeester van DVW, is erg trots dat het Open Woensdrecht 2022 plaats mocht vinden: “Het zijn vooral deelnemers van buiten onze club, maar we zijn blij dat we weer eindelijk toernooien mogen organiseren. Het niveau op dit toernooi is hoog, de finale was dan ook spannend. In de coronatijd hebben we het niet makkelijk gehad, helaas hebben leden het lidmaatschap opgezegd. Ondanks dat de contributie van 55 euro per jaar op 0 werd gezet. Maar ook door ziekte en verhuizingen zijn er helaas leden vertrokken. Hierdoor komen er teams voor het nieuwe seizoen in moeilijkheden. Dit zijn voornamelijk de teams in de tweede en derde divisie. Er kunnen ook teams bijgemaakt worden, dus heb je zin om lekker te komen darten meld je dan bij ons aan. Dit moet voor 15 juni plaatsvinden. Alle informatie hierover vind je op www.dart-vereniging-woensdrecht.nl” Op zaterdag 16 juli organiseert DVW het Koppeltoernooi in Hoogerheide. Er is plaats voor maximaal 70 koppels. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding