Afbeelding
Foto: Cees Verheijen

Uitslag fotocompetitie Heemkundekring Halchterth 2021-2022

Algemeen

HALSTEREN - LEPELSTRAAT - Evenals vorig jaar zag Heemkundekring Halchterth, net als bij vele andere verenigingen, al zijn activiteiten stop gezet door het Corona-virus. Dus geen nieuwjaarsreceptie en overige activiteiten. En dus ook geen jaarlijkse fotowedstrijd.

Maar de werkgroep fotografie wilde zich daar wederom niet bij neerleggen en hield zijn inmiddels tot traditie geworden fotowedstrijd digitaal. En niet zonder succes. Als de mensen niet naar de foto’s kunnen komen kijken kunnen wij ze wel digitaal naar hen toesturen. Voor degenen die niet zo goed met de computer overweg kunnen werd contact gezocht met De Halsterse Krant en deze plaatste al de foto’s in hun weekblad. Zo kon eenieder toch de fototentoonstelling bewonderen en keuze uitbrengen.

Acht leden namen deel aan deze fotowedstrijd en mochten zes foto’s insturen. De bezoekers aan deze digitale tentoonstelling mochten uitmaken wie de mooiste foto had gemaakt door de 3 mooiste foto’s aan te duiden. Deze kregen dan in volgorde 5, 3 of 1 punt.

Er waren 144 inzendingen en de uitslag is als volgt: 1. Ingang GGZWNB van Cees Verheijen met 204 punten; 2. Villa Raemdonck van Janus van der Zande met 153 punten; 3. Tholense kerk van Cees Verheijen met       140 punten; 4. Schotse hooglander van Kees Knuit met 126 punten; 5. Verduinsbos van Cees Verheijen met 89 punten. 

Heemkundekring Halchterth hoopt eenieder binnenkort te mogen begroeten in het fraaie heemhuis Hof van Ram.

De werkgroep fotografie dankt alle mensen die hun inzending hebben gedaan om deze digitale fototentoonstelling tot een succes te maken 

Afbeelding
Afbeelding