Oktober 2019: Robin Schipperijn scoort voor WVV'67
Oktober 2019: Robin Schipperijn scoort voor WVV'67

Super Sunday: dubbele derby in 4B

Algemeen

WOENSDRECHT/ OSSENDRECHT – De neutrale voetballiefhebber moet zondagmiddag 17 oktober kiezen. Het wedstrijdprogramma presenteert niet één maar twee onderlinge Woensdrechtse ontmoetingen. In Ossendrecht komt men volledig aan zijn of haar trekken tijdens de kraker ODIO-Grenswachters. Vijf kilometer verder gaan WVV’67 en Vivoo op voor hun nagenoeg jaarlijkse strijd!

Door de corona-sancties vonden beide wedstrijden vorig seizoen geen doorgang. De laatste edities van de duels vonden in het najaar van 2019 plaats. WVV’67 boekte een klinkende 4-0 overwinning op de Huijbergenaren door onder meer twee doelpunten van Robin Schipperijn en twee van Quirjn Schevenhoven. Of de ‘greenblackarmy’ voor herhaling kan zorgen is vooralsnog afwachten. Zondag deed het in ieder geval goede zaken door in Nispen de eerste seizoenzege te boeken. Na twee goals van Bjorn Verbrugge zorgden een kopbal van Matt Luijkx en een schitterende vrije trap van Thijs de Ron voor een 1-4 zege. 

Grenswachters liep in eigen huis tegen Rimboe averij op. De technisch begaafde voetballers, spelend onder de vlag van de vereniging uit Wouwse Plantage, gingen efficiënt met de mogelijkheden om en noteerde een 0-2 overwinning. De recente statistieken in Ossendrecht bieden met 0-1 en 2-2 enig vertrouwen. Echter in het verleden behaalde resultaten…!

In de Gentlemen Derby ging tijdens METO-ODIO (1-0) de Bakkerij Wilbrink slagroomtaart geschonken door Schoonmaakbedrijf Ben van Hoof naar Jacco Theunissen uit Putte. Voor de uitslag van Vivoo-ODIO (2-3) tekende een trio. Donovan de Weert, Nico Hoogerwerf en Goort Gelten. De ODIO-keeper werd tevens winnaar van de taart namens Sebregts Mode uit Ossendrecht.