Afbeelding

Alzheimer café in Wittenhorst

Algemeen

HALSTEREN - Alzheimer Café Bergen op Zoom nodigt belangstellenden uit voor een ontmoetingsmiddag op maandag 23 augustus in de Wittenhorst aan het Lindenlaantje in Halsteren. Vooraf aanmelden is verplicht.

De werkgroep en vrijwilligers van Alzheimer West-Brabant afdeling Bergen op Zoom zijn blij dat ze een doorstart kunnen maken en vervolg geven aan het Alzheimer Café. Dan wel in een aangepaste kleinschalige vorm en volgens de richtlijnen van Alzheimer Nederland. 

‘Juist in de vakantieperiode willen wij er voor de mensen zijn. Het Alzheimer Café Bergen op Zoom wijkt enigszins af van het oorspronkelijke café. We rouleren van locatie, nu de Wittenhorst in Halsteren. Het café is kleinschalig van aard, met een beperkt aantal bezoekers, op een middagdeel van 14.00 tot 16.30 uur. Aanmelden is verplicht. ‘Ontmoeting en in gesprek gaan’ staat centraal als thema. Wij vinden het juist belangrijk dat we elkaar ontmoeten als lotgenoten en dat men alle aandacht krijgt. Er zijn steeds enkele vrijwilligers aanwezig. Opgave voor 16 augustus bij: p.corstanje@alzheimervrijwilligers.nl of r.vanoosterbos@alzheimervrijwillgers.nl. Bellen voor eventuele nadere informatie kan naar: 06-21971470. Wij hopen u 23 augustus te mogen begroeten in ontmoetingscentrum de Wittenhorst onder het genot van een kop koffie/thee. Volg ook de uitzendingen Drieluik Alzheimer Café on Tour op ZuidWest TV’, aldus de organisatie van Alzheimer Café Bergen op Zoom.