Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>D66-frontvrouw Carinne Elion treedt terug.</p>

D66-frontvrouw Carinne Elion treedt terug.

(Foto: Dennis van Loenhout)

D66 Bergen op Zoom krijgt nieuwe lijsttrekker

GEMEENTE BERGEN OP ZOOM - Carinne Elion-Valter treedt per 1 september aanstaande terug als lijsttrekker, fractievoorzitter en raadslid van de D66 fractie Bergen op Zoom. Gedurende de afgelopen acht jaar was Carinne steunfractielid, burgerraadslid, raadslid en fractievoorzitter. 


Carinne ziet geen mogelijkheid om haar nieuwe veeleisende fulltime baan aan de Radboud Universiteit in Nijmegen te combineren met de eisen die het lijsttrekkerschap, het fractievoorzitterschap en het raadslidmaatschap stellen. Carinne is de fractie en steunfractie en alle collega’s in raad, griffie en college dankbaar voor de uitstekende samenwerking en de levendige en constructieve discussies. Zij heeft er alle vertrouwen in dat de fractie zelfstandig verder kan en heeft er ook vertrouwen in dat het lijsttrekkerschap op passende wijze wordt ingevuld.  
Koen Suijkerbuijk, afdelingsvoorzitter D66 Brabantse Wal: “Zowel de fractie als het bestuur betreuren het vertrek van Carinne. Maar wij begrijpen en respecteren haar keuze. Wij danken Carinne voor haar tomeloze inzet voor D66 in het algemeen en voor Bergen op Zoom in het bijzonder. Met haar vertrek verliezen wij een deskundig en professioneel raadslid. Zowel voor, maar zeker ook achter de schermen, was Carinne haar inbreng van onderscheidende en toegevoegde waarde.”

De kandidaatstelling voor het lijsttrekkerschap voor D66 Bergen op Zoom wordt nu opnieuw opengesteld.

Meer berichten