Diana Rens
Diana Rens

Wat eten we vandaag? Geroosterde paprikasoep!

Algemeen

Benodigdheden

6 tomaten, 5 theelepels tomatenpuree, 4 geroosterde paprika’s uit blik,
2 uien, 1 rode peper, 1 teentje knoflook, 2 groentebouillonblokjes,
1,5 liter water, peper, olijfolie.

Bereiding

Snijd de tomaten, paprika’s, uien, rode peper en knoflook in kleine stukjes.
Giet een scheut olijfolie in een soeppan en fruit de ui met de knoflook en rode peper aan. Voeg daarna de tomaten, paprika’s en tomatenpuree toe en bak dit een minuutje mee. Vervolgens kun je het water, bouillonblokjes en een
snufje peper erbij doen. 15 minuten zachtjes koken en de soep daarna pureren met een staafmixer.
Heerlijk met stokbrood.

Eet smakelijk!

Diana Rens