Afbeelding

Wraptaart met kip en pesto

Algemeen

Benodigdheden

4 wraps, 350 gram kipfilet, 3 eetlepels pesto, 3 eetlepels crème fraîche,
2 eetlepels crème fraîche voor bovenop, 1 paprika, 1 ui, 1 bakje cherrytomaten, 1 eetlepel Italiaanse kruiden, olijfolie, zout en peper, 40 gr. geraspte kaas,
boter voor invetten.

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de kipfilet in stukjes en breng op smaak met zout en peper. Giet olie in een pan en bak de kipstukjes gaar in 5 minuten. Ondertussen snipper je de ui en snijd je de paprika en cherrytomaten in stukjes. Als de kip gaar is voeg je de ui en de paprika toe en bak dit ongeveer 5 minuten mee. Daarna doe je de Italiaanse kruiden, cherrytomaatjes
-bewaar er een paar voor boven op de taart-, pesto en de crème fraîche erbij. Meng alles goed en zet na 5 minuten het vuur uit. Leg een wrap in een
ingevette ovenschaal of springvorm. Verdeel er 1/3 van het kipmengsel overheen, dan weer een wrap, weer 1/3 kipmengsel, weer een wrap en eindig met een wrap waarop je een laagje crème fraîche smeert. Wat tomaatjes eroverheen en vervolgens strooi je de geraspte kaas over de bovenkant van de wraptaart. Zet ongeveer 15 minuten in de oven. Heerlijk met een salade.

Eet smakelijk!

Diana Rens