Diana Rens
Diana Rens

Wat eten we vandaag? Rian’s saté-bonenschotel!

Algemeen

Benodigdheden

400 gram sperziebonen, 1 paprika, 500 gram gehakt, 50 ml kookroom,
1 grote ui, 1 zakje saté sperziebonen van maggi, 250 ml water, 300 gram
aardappelen.

Bereiding

Kook de sperziebonen beetgaar en giet ze af. Bak het gehakt rul in een
wokpan en snijd ondertussen de paprika en de ui heel fijn. Als het gehakt rul is doe er de paprika en de ui bij en roer dit goed door elkaar en laat dit
10 minuten sudderen. Doe de saté sperziebonenmix in 250 ml water en roer dit door elkaar. Doe het mengsel en de room door het gehakt en meng het goed door elkaar. Doe de bonen erbij en laat dit op een klein pitje nog een
15 minuten sudderen. Kook intussen de aardappelen en als ze gaar zijn giet je ze af en serveer je ze bij de bonenschotel. De aardappels kun je ook
vervangen door rijst of pasta.

Eet smakelijk!

Diana Rens