Afbeelding

Wat eten we vandaag? Kapsalon met rösti

Algemeen

Benodigdheden

900 gram rösti(diepvries), 500 gram gehakt, 2 uien, 2 paprika's,
1 teentje knoflook, 3 theelepels paprikapoeder, zout en peper,
100 gram geraspte kaas, 200 gram ijsbergsla, 1 komkommer,
200 gram Cherry tomaatjes, knoflooksaus, olijfolie, boter om in te vetten.

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de ui, paprika en knoflook in
stukjes. Giet een scheut olie in een pan en bak de ui, paprika, knoflook met de rösti circa 15 minuten. Bak in een andere pan het gehakt rul met de
kruiden. Verdeel het rösti mengsel over de bodem van een ingevette ovenschaal en schep hier het gehakt overheen. Strooi de geraspte kaas over het gehakt en zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de oven. Ondertussen snijd je de
ijsbergsla, komkommer en cherrytomaatjes in stukjes.
Serveer de kapsalon met wat ijsbergsla, komkommer, tomaat en knoflooksaus.

Eet smakelijk!

Diana Rens