Lever uw muntjes nog snel in! | halsterse-zuidwestkrant – Het nieuws uit Halsteren en de Zuidwesthoek
Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>De activiteitencommissie van WinkelHart Halsteren.</p>

De activiteitencommissie van WinkelHart Halsteren.

(Foto: Bep Tielemans)

Lever uw muntjes nog snel in!

HALSTEREN - Tot en met zaterdag 23 januari kunnen de roze muntjes ingeleverd voor de actie van winkeliersvereniging WinkelHart Halsteren. Ondanks de coronamaatregelen, waardoor vele winkels tijdelijk dicht moeten zijn, is de actie ten bate van lokale verenigingen een succes.


De deelnemende verenigingen worden steeds op de hoogte gehouden van het aantal ingeleverde muntjes ofwel B'tjes en het bedrag dat ze kunnen verwachten. Totaal wordt met de actie 'Alle beetjes helpen' een bedrag van 10.000 euro verdeeld onder lokale verenigingen en een landelijk doel: het Corona onderzoekscentrum van het Erasmus Medisch Centrum.

'Juist nu een groot deel van de winkeliers gesloten moet zijn vanwege de lockdown, is het belangrijker om uw B'tjes op een creatieve manier te bemachtigen. Koop lokaal, ook online of telefonisch en regel die B'tjes ook bij alle creatieve gesloten winkeliers die u op allerlei mogelijke manieren willen helpen met hun goederen, maar ook met de B'tjes natuurlijk! Zet m op!'', zo laat de organiserende activiteitencommissie van WinkelHart Halsteren weten.

Voor wie het nog niet wist: Bij iedere € 10,- die uitgegeven wordt in deelnemende winkels ontvangt de klant een roze WinkelHartmuntje (B'tje). Er zijn een paar uitzonderingen voor winkels met grote aankopen: 25 munten per aankoop. De looptijd van de actie is tot en met zaterdag 23 januari. De actie displays waar de klanten hun B'tjes kwijt kunnen staan bij AH en PLUS.

Meer berichten