Liefhebbers
Liefhebbers Foto: Piet Brocatus

TTC de Liefhebbers naar Nispen en Bruinisse

Algemeen

HALSTEREN - LEPELSTRAAT - Zondag 23 augustus 2020 staat alweer de achtste tocht van TTC de Liefhebbers op het programma. De recreanten rijden de Molenbeekroute en de trimmers gaan richting Bruinisse.

De rit van de recreanten is 45 kilometer lang en is een prachtige tocht via Wouw en het buitengebied van Roosendaal naar Nispen, waar bij Café Tivoli een koffiestop wordt gehouden. Daarna gaan ze via Wouwse Plantage terug naar Halsteren. De trimmers rijden de Philipsdam-route en trappen 80 kilometers onder hun wieltjes weg. Hun koffiestop wordt gehouden bij Meerzicht in Bruinisse. Omstreeks 12.30 uur zijn beide groepen weer thuis.

Voor de afdeling trimmers kunnen nog zich nog leden aanmelden. Voor inlichtingen kan contact opgenomen worden met secretaris Richaar Kuijlen, e-mail ttcdeliefhebbers@gmail.com. Voor de recreanten geldt momenteel een ledenstop. Voor de veiligheid is het maximum ledenaantal vastgesteld op 40. Dit aantal is inmiddels bereikt. Men kan zich nog wel aanmelden bij de secretaris en wordt dan op een wachtlijst geplaatst

Elke dinsdagmiddag wordt in het clublokaal Zaal Tivoli aan Dorpsstraat 84 in Halsteren door en ten bate van TTC de Liefhebbers een bingo georganiseerd. Er zijn mooie prijzen mee te winnen.