Sint Martinuskerk in Halsteren
Sint Martinuskerk in Halsteren Foto: Bep Tielemans

Kerkberichten Halsteren en Lepelstraat

Algemeen

Christoffelparochie Quirinuskerk Halsteren

Zaterdag 13 juni 17.00 uur: Uitzending Eucharistieviering vanuit de Gummaruskerk te Steenbergen om 17.00 uur te volgen via Ziggo kanaal 41 en via www.slos.nl direct livestream te volgen. Zondag 14 juni 9.30 uur: Eucharistieviering: voorganger pastoor Hans de Kort. Intenties: Antonius Goossens. Onlangs overleden: Arjaan Nefs en Jo de Boeck.

Christoffelparochie Antonius van Padua Lepelstraat

Zaterdag 13 juni 19.00 uur: Eucharistieviering: In deze viering gedenken wij: Jaantje de Booij; Peet van Lakwijk e.v. Riet Uijtdewilligen; o.o. Kommers-Schrauwen; o.o. Greta Nefs en Janus van Tilburg; Christ van Loenhout e.v. Mientje van Schilt; o.o. Marinus Ooms en Cornelia Heijnen; Pastoor Blaauwhof; o.o. van Dorst-Slooters; Voorganger: Past. H. de Kort, lector: H. Wouts. Dinsdag 16 juni 19.00 uur: Eucharistieviering: Ter ere van de H. Antonius voor onze gezinnen. Mededelingen: Bij iedere viering houden wij ons strikt aan de normen van het RIVM en het Bisdom. Totaal mogen er 30 personen per viering. aanwezig zijn. Indien u een viering wilt bijwonen, dient u dit van te voren door te geven aan het secretariaat van onze Parochie: tel: 0164 - 682525 of aan H. Wouts tel: 0164-682575.

Sint Martinuskerk Halsteren

Nadere berichtgeving is te volgen via de online media van de Protestantse gemeente Halsteren/Nieuw-Vossemeer. Te beluisteren zondag 14 juni om 10.00 uur: Kerkmoment met ds. Hans de Bie. Organist Edu de Goffau.
Wilt u dat er voorbede wordt gedaan voor iemand die u dierbaar is, laat het de predikant weten. Dit kan tot en met zaterdagmorgen via email
hcvhmaalpad@home.nl of tel. 0164 -231992.

Sint Martinuskerk