Afbeelding
Foto: RKSV Halsteren

RKSV Halsteren weeknieuws

Algemeen

HALSTEREN - Komende zondag wacht de lastige uitwedstrijd tegen OJC Rosmalen. Neemt Zondag 1 dan revanche op zichzelf?

Het zou een mooi signaal zijn bij aanvang van de winterstop. In Rosmalen wordt afgetrapt om 14.00 uur. In de supportersbus zijn nog enkele plekken beschikbaar. Een plek reserveren kan aan de bar in de kantine. Voor degenen die niet meegaan is de wedstrijd weer "live" te volgen via Twitter op kanaal @HalsterenZo1. 

Zondag 1 onderuit tegen UDI

De wil om te winnen leek afgelopen zondag de grote afwezige op sportpark De Beek. Althans, bij de thuisploeg. Een sterk UDI'19, waartegen Halsteren het altijd erg lastig heeft, nam na de terechte 0-1 zege de punten mee naar Uden. Halsteren bleef verslagen achter, maar het gemis aan een gezonde dosis agressie deed de ploeg de das om. Zondag 1 verspeelde met deze nederlaag de koppositie.

Prinsenland prooi Zaterdag 1

De mannen van Zaterdag 1 maken er geen geheim van graag kampioen te willen worden. De ploeg speelt bij vlagen tegenstanders zoek en kan ook in lastige duels een wedstrijd naar zijn hand zetten. Vooraf werd verwacht dat Prinsenland zo'n lastig duel zou worden. In de beginfase leek het daar ook op uit te draaien. Een vroege voorsprong voor Halsteren werd binnen enkele minuten tenietgedaan door Prinsenland. Maar afgezien van die beginfase werd de wedstrijd toch eenrichtingsverkeer. De voorhoede van Halsteren had er zin in en na een 1-2 voorsprong bij rust, liep het gestaag uit naar een 1-8 eindstand (Van Gils 3x, De Nijs en Van Mechelen 2x, Fortunati 1x).

Na elf speelronden staat Halsteren bovenaan en door het gelijke spel van naaste concurrent Tholense Boys neemt Klundert momenteel de tweede plek in. En laat dat nou toevallig de tegenstander van a.s. zaterdag zijn. Een topper in de derde klasse B met sportpark De Beek als strijdtoneel. Is er zaterdag vanaf 15.00 uur opnieuw een spektakelstuk in de maak? Of maakt Klundert het de koploper erg lastig? Ook voor Zaterdag 1 is dit de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. Kom de mannen aanmoedigen. De wedstrijd begint om 15.00 uur. En de entree is zoals altijd op zaterdag gratis!

Samenwerking Fitnesscentrum

RKSV Halsteren vindt het van belang om haar leden de mogelijkheid te bieden om het beste uit zichzelf te halen en zichzelf steeds te verbeteren om haar doelstelling, op alle gebieden zo hoog mogelijk de voetbalsport beoefenen, te realiseren. We zijn blij dat we voor onze leden een samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten met Fitnesscentrum Halsteren. Het zijn praktisch onze overburen, maar belangrijker, Fitnesscentrum Halsteren heeft een goede naam en onze culturen sluiten op elkaar aan. Voorts is er professionele begeleiding.

We beginnen met een proefjaar dat daarna geëvalueerd wordt. De groep waarmee we beginnen is de jeugd vanaf 16 jaar en de senioren. De leden kunnen tegen gereduceerde tarieven gebruikmaken van de faciliteiten van de sportschool. Voorwaarde is wel dat bij de jeugd en bij de senioren een groep van minimaal 30 personen zich aanmeldt. Die kunnen van maandag tot vrijdag van 12.00 uur tot 18.00 uur tweemaal per week gebruik maken van het fitnesscentrum.
Het maandtarief voor junioren vanaf 16 jaar is €19,50 voor tweemaal in de week trainen, voor senioren is dat bedrag €26. Heb je belangstelling? Meld je dan aan bij info@rksvhalsteren.nl.

Oproep: vrouwenteam zoekt versterking!

Met het vrouwenvoetbal in opkomst heeft ook RKSV Halsteren sinds dit seizoen weer een vrouwenelftal. En daar zijn we trots op. Een groep van ongeveer 18 vrouwen is met enthousiasme van start gegaan, maar helaas heeft een aantal speelsters door diverse persoonlijke omstandigheden moeten afhaken. Om het aantal speelsters toch weer op peil te kunnen krijgen, doet de vereniging een oproep aan alle vrouwen die geïnteresseerd zijn in een het spelen van een wedstrijd op zondag en eenmaal per week te trainen, zich bij de vereniging aan te melden. Aanmelden kan via de website of persoonlijk bij de voorzitter van de seniorencommissie Ad van der Avert, per e-mail op a.avert@home.nl.

Deze week - thuiswedstrijden

Donderdag 12 december: 20:30 Halsteren VE3 - De Fendert VE1.
Zaterdag 14 december: 08:45 Halsteren JO9-5 - NVS JO9-1G; Halsteren JO10-2 - METO JO10-1; Halsteren JO8-5G - MOC'17 JO8-7; Halsteren JO9-1 - WDS'19 JO9-1; Halsteren JO8-2 - SC Welberg JO8-1; Halsteren JO8-3 - Kogelvangers JO8-1; 10:15 Halsteren JO13-1 - Wieldrecht JO13-1; Halsteren JO13-2 - FC Bergen JO13-1; Halsteren JO14-1 - Rood-Wit W JO14-1; 11:30 Halsteren MO17-1 - SC Welberg MO17-1; 11:45 Halsteren JO17-1 - ST IJzendijke/Oostburg JO17-1; Halsteren JO15-4 - Wernhout JO15-1; 13:15 Halsteren JO19-1 - DSE JO19-1; Halsteren JO19-2 - Prinsenland JO19-2; 15:00 Halsteren 1 (za) - Klundert 1; Halsteren 5 - Tholense Boys 3; Halsteren 3 - DVO'60 3; Halsteren 2 - Yerseke 2.

Activiteitenagenda

17 december Extra Algemene Ledenvergadering

20 december Piet Hopmans' Kerstbingo

27/28 december Kerstbaltoernooi in de Kannebuis