Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Giovanni wint fiets bij Plaza Dorpszicht

HALSTEREN - Plaza Food for all heeft elk jaar wel een aantrekkelijke actie in petto waarbij klanten kans maken op prachtige prijzen. En dat niet alleen, want bij acties van Plaza zijn vooral ook heerlijke prijzen te winnen. Klanten van Plaza Dorpszicht in Halsteren weten daar alles van. Giovanni van der Weegen (12) kreeg bij de eetzaak aan de Dorpsstraat een prachtige splinternieuwe fiets uitgereikt, alle andere deelnemende klanten wonnen een gratis snack.

Bij Giovanni van der Weegen thuis is het iedere vrijdag traditiegetrouw fritesdag. De familie Van der Weegen is trouwe klant bij Plaza Dorpszicht, 'vooral vanwege de kwaliteit maar ook om de hartelijkheid van de bediening'. Enthousiaste eigenaren Anita Zhao en haar echtgenoot Dong Ye runnen de zaak sinds zeven jaar. Vorige maand liep er een actie Kras & Win Weken waarbij krasloten uitgedeeld werden aan klanten. Giovanni ontving zo'n kraslot, voerde een code die na het krassen vrijkwam in en kon niet vermoeden dat juist hij in de prijzen zou vallen. "Het is hier altijd druk en er zijn heel wat krasloten uitgedeeld. Bovendien betreft het een landelijke actie. Van de twee beschikbare super toffe Coca Cola zero fietsen won hij er een. Verder waren er bij deze actie vijftien Coca Cola barbecues als tweede prijs beschikbaar.

Hoofdprijs
Op 17 oktober ontving Giovanni tot zijn grote verrassing een e-mail vanuit de organisatie van de Kras & Win Weken actie dat hij in de prijzen was gevallen. Donderdagmiddag kreeg hij als gelukkige hoofdprijswinnaar de prachtige fiets officieel uitgereikt door Anita Zhao bij Plaza Dorpszicht. De prijs had niet beter terecht kunnen komen, want de leerling van basisschool De Springplank was toe aan een nieuwe fiets om komend jaar naar de middelbare school te fietsen. Dat wordt waarschijnlijk 't Rijks in Bergen op Zoom. Nooit eerder had de familie Van der Weegen een dergelijke mooie prijs gewonnen.

Smakelijke prijzen
Anita Zhao legt uit dat er vaak mensen in de prijzen vallen bij acties via hun Plaza food for all, een keten van eetzaken waar ze als naamvoerders overigens erg tevreden over zijn. "Wij hebben hier al een weekendje weg naar Duinrell inclusief zakgeld weggegeven, miniboxen en een heel jaar gratis Mexicano's eten. Ieder jaar is er wel een mooie uitreiking. Binnenkort komt er een leuke bingoactie vanuit de winkeliersvereniging en ook dan gaan we een smakelijke prijs beschikbaar stellen." Ook benadrukt Anita de gratis spaarpuntenactie vanuit Plaza Dorpszicht: "Bij besteding van elke euro ontvangt men 1 punt en vanaf 45 punten is een gratis product verkrijgbaar."

Medewerkers welkom
Plaza Dorpszicht beschikt over een restaurantgedeelte waar kleine en grotere gezelschappen à la carte kunnen eten, van belegde broodjes tot en met complete menu's. Ook voor kinderfeestjes is het restaurant een ideale gelegenheid. "Alles is bespreekbaar, wij kunnen de klant op maat bedienen met ons uitgebreid assortiment. Ook bezorgen we aan bedrijven", zegt Anita, die eraan toevoegt dat er nog nieuwe medewerkers welkom zijn. Reageren kan via e-mail: yzhao168168@hotmail.com.

Openingstijden
Openingstijden van Plaza Dorpszicht in Halsteren zijn maandag van 12.00 tot 21.00 uur, woensdag en donderdag van 12.00 tot 21.00 uur, vrijdag van 11.30 tot 21.30 uur, zaterdag en zondag van 12.00 tot 21.30 uur. Op dinsdag is de zaak gesloten en dat geldt ook voor eerste en tweede kerstdag. "Hier hebben we bewust voor gekozen want naast het runnen van de zaak vinden we ons gezin met kinderen zeker zo belangrijk", aldus Anita Zhao.

Meer berichten