De VIP gasten van vrijdagavond met de cast van Ons Kent Ons
De VIP gasten van vrijdagavond met de cast van Ons Kent Ons

Veel publiek bij Ons Kent Ons

Algemeen

HALSTEREN - De Halsterse toneelvereniging Ons Kent Ons speelde eind oktober de klucht "Een Schat van een Buste". Zaal De Roos zat tijdens de drie voorstellingen vol.

De toeschouwers konden de komische ontwikkelingen waarderen want de lachsalvo's galmden volop. Dat Ons Kent Ons een voltreffer scoorde bleek uit de staande ovaties na afloop. De negen spelers die dit presteerden waren: Petra Besters, Dave Goderie, Stef de Koning, Lonneke Mulders, Patrick Roodenburg, Patricia Suykerbuyk, Mieneke Tange, Sylvia Tunders en Jan Tunders.
De komische ontwikkelingen rondom het borstbeeld, de liefdesperikelen en de zoektocht naar de verborgen familieschat waren talrijk en volgden elkaar in razend tempo op. Aad Caspers schreef dit stuk. De regie was in handen van Jac van Steen terwijl Petra Snoeren als productieleidster fungeerde. Overige onmisbare medewerkers: Paul Snoeren en Cees Tunders (decorbouw), Wilma van Steen en Adrie Jonkers (spelers-assistenten), Diana Bastiaanse droeg -voor de eerste maal- zorg voor de grime, Petra Snoeren was verantwoordelijk voor haarstyling en Jeroen van Elzakker verzorgde licht en geluid.
Tijdens de voorstellingen waren er VIP-gasten aanwezig (foto) . Deze prijs kon men winnen bij de braderie. Deze VIP-status hield in dat deze toeschouwers een kijkje achter de schermen konden nemen. Daarna kregen zij een plaats voor in de zaal met een drankje en een hapje.
Inmiddels is Ons Kent Ons al begonnen met de repetities voor de productie in april 2020. Dan staat het blijspel "Tegenwind voor Tibbema" op het programma. Geschreven door Jo Snoeren. Data van de voorstellingen zijn 16, 17 en 18 april. Dit stuk zal worden geregisseerd door Patrick Roodenburg.

Nieuwe spelers zijn meer dan welkom bij Ons Kent Ons. Neem vrijblijvend een kijkje bij de wekelijkse repetitie op maandagavond bij de Roos, Dorpsstraat 68, aanvang 19:30 uur.

Foto: De VIP gasten van vrijdagavond met de cast van Ons Kent Ons.