Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Twee linten werden er  doorgeknipt en daarna namen de mini Krekels en het Krekelkoor vol enthousiasme het aanwezige publiek mee op hun muzikale reis waarmee de Kinderboekenweek in de bibliotheek van Huijbergen officieel was geopend.
Twee linten werden er doorgeknipt en daarna namen de mini Krekels en het Krekelkoor vol enthousiasme het aanwezige publiek mee op hun muzikale reis waarmee de Kinderboekenweek in de bibliotheek van Huijbergen officieel was geopend.

Kinderboekenweek geopend door Krekelkoor

HUIJBERGEN - Op woensdag 2 oktober werd de Kinderboekenweek officieel geopend in de Bibliotheek in Huijbergen door kinderkoor 't Krekelkoor en de mini-krekels onder leiding van Dénise Mulders-Hölscher.

Er werden twee linten doorgeknipt waarna het koor de bezoekers meenam op een muzikale reis: "Allemaal instappen! Reis mee met de fietstaxi, de huifkar, de hogesnelheidstrein of het ruimteschip. De Kinderboekenweek 2019 gaat over voertuigen. Met het thema Reis mee, gaan we op reis in kinderboeken. Tijdens de Kinderboekenweek 2019 van woensdag 2 oktober tot en met zondag 13 oktober 2019 reizen we allemaal."

Meer berichten