Verlegen en meisjesschuwe student Hans wordt stap voor stap wegwijs gemaakt in de liefde.
Verlegen en meisjesschuwe student Hans wordt stap voor stap wegwijs gemaakt in de liefde.

Voorjaarsuitvoeringen Ons Kent Ons

Algemeen

HALSTEREN - De voorjaarsuitvoeringen van de Halsterse Toneelsvereniging Ons Kent Ons staan voor de deur. Met de komedie 'Laatbloeier op vrijersvoeten' is een avond lachen en vertier gegarandeerd.

De komedie bestaande uit drie bedrijven vertelt het verhaal van Karlijn Stel (Lonneke Mulders), die gaat werken bij de firma Van Vlijmen's Lingerie. Robert Jansen (Jan Tunders), compagnon van Albert van Vlijmen (Jac van Steen), heeft Karlijn aangenomen. Robert vraagt aan Albert of hij en zijn vrouw Dora (Wilma van Steen) een deel van het achterhuis aan Karlijn kunnen verhuren als zij in de problemen komt. De zoon des huizes, de verlegen en meisjesschuwe wiskundestudent Hans (Stef de Koning), ziet de komst van deze jonge kamerbewoonster met gemengde gevoelens tegemoet. Wanneer Aghaat (Sylvia Tunders), de moeder van Karlijn, plotseling verschijnt raakt alles in een stroomversnelling. Aghaat bemoeit zich namelijk graag. Intussen besluiten huishoudster Jet (Patricia Suykerbuyk) en Karlijn om de verlegen Hans stap voor stap wegwijs te maken in de liefde. Dit alles zorgt voor een aaneenschakeling van komische gebeurtenissen.

Patrik Roodenburg is verantwoordelijk voor de regie terwijl Petra Snoeren als productieleider actief is. Een aantal medewerkers regelen alles achter de schermen. De voorjaarsuitvoeringen van Ons Kent Ons vinden plaats in Café-Zaal De Roos, Dorpsstraat 68 te Halsteren. Op donderdag 11, vrijdag 12 en zaterdag 13 april vangen de uitvoeringen om 20.00 uur aan. Kaarten zijn te bestellen op telefoonnummer (06) 57944313 en (0164) 682707 of via een mailtje op e-mailadres okoreserveren@gmail.com