Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Brabantse Wal Festival 2019 belooft onvergetelijk feest vol artiesten

HOOGERHEIDE - Vanaf zaterdag 20 april rijst de grote roze tent aan de Scheldeweg weer op voor alweer de negende editie van het Brabantse Wal Festival (BWF). De organisatie heeft weer geprobeerd om een zo gevarieerd mogelijk festival neer te zetten!

Inmiddels start het BWF op traditionele wijze met een Foute Mega Party op zaterdag 20 april. Op maandag 22 april (Tweede Paasdag) is er een leuk en divers middagprogramma met bekende artiesten van wat langer geleden. Deze middag staat ook wel bekend als de 'seniorenmiddag', maar is zeker een gezellige belevenis voor alle leeftijden! Na deze muziekmiddag krijgt de Brabantse Wal weer een paar dagen om op adem te komen. Op vrijdag 26 april kan Hoogerheide daarentegen niet meer om de welbekende Hollandse Avond heen. Een bomvolle line-up met opkomende artiesten en gevestigde namen, stuk voor stuk sfeermakers die een feest garanderen.

In verband met het teruglopend aantal deelnemers, gaat voor de negende editie het traditionele zeskamp niet door op Koningsdag. Vernieuwing blijft natuurlijk belangrijk, daarom is er deze editie gekozen voor een geheel nieuwe spektakel: het Kwallebal-toernooi! Inschrijven voor het Kwalleballen, een versimpelde versie van rugby waarbij de deelnemers lekker vies kunnen én mogen worden, kan via de website www.bwf2019.nl waar ook het reglement te vinden is. Op deze gratis feestdag komen ook de allerkleinsten aan bod met de Telekids Discoshow en ponyrijden, 's avonds is het tenslotte de beurt aan alle popliefhebbers die een wel héél speciaal feest te vieren hebben. De lokale popband ON CUE bestaat 25 jaar en dat gaan zij vieren met Just More en FRAGMENT!

Meer info over tickets en aanvangstijden op www.bwf2019.nl.

Meer berichten