Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Trainster Riet Deelen van de woensdagavondgymclub van AC Olympia Halsteren is Olympiaan van het jaar.
Trainster Riet Deelen van de woensdagavondgymclub van AC Olympia Halsteren is Olympiaan van het jaar.

Leidster woensdagavondgymclub AC Olympia Halsteren verrast en gehuldigd

HALSTEREN - Compleet verrast worden tijdens een gezellige avond met alle dames van de woensdagavondgym van AC Olympia Halsteren. Dit overkwam Riet Deelen woensdagavond in haar woning aan de Parallelweg in Halsteren.

De enthousiaste, trouwe begeleidster van de gymclub die wekelijks actief is in de gymzaal aan de Julianastraat werd namens het bestuur van plaatselijke sportvereniging Olympia gehuldigd als 'Olympiaan van 2018'.

Voorzitter Johan Konings en bestuurslid Rinus Jeroense gingen met de fotograaf op pad om de wisselprijs uit te reiken. De dames hadden hun wekelijkse gymavond ingeruild voor een gezellig samenzijn bij trainster Riet thuis om het afgelopen jaar eens door te nemen. De verrassing was best groot toen plotseling een delegatie van het Olympia-bestuur voor de deur stond.

Na een heerlijk bakje te hebben gedronken met wat lekkers erbij, gingen de bestuursleden over tot huldiging van Riet. Eerst hadden zij, naast de lovende woorden vanuit AC Olympia, iedereen die praktisch elke woensdagavond met Riet mee traint een momentje gegeven om persoonlijke gevoelens ten opzichte van haar te uiten.

De complimenten volgden elkaar op. Een luisterend oor, een groepsverbinder, sociaal bewogen, punctueel, gezellig, sportief, en vooral 'ze staat voor haar clubje'. De woensdagavondgymclub is een hechte groep dames die gemiddeld dertig jaar lid zijn. Het bestuur: "Olympiaan 2018 is een terechte keuze, waar wij samen met Riet trots op kunnen zijn."

Meer berichten