Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Riet van Schilt won bij de recreanten en Ad Timmermans was een klasse apart bij de trimmers van TTC de Liefhebbers.
Riet van Schilt won bij de recreanten en Ad Timmermans was een klasse apart bij de trimmers van TTC de Liefhebbers. (Foto: Piet Brocatus)

Clubkampioenen TTC de Liefhebbers bekend

HALSTEREN - TTC de Liefhebbers heeft zondag het seizoen 2018 feestelijk afgesloten. Voorzitter Jan Suijkerbuijk vertelde de aanwezige leden dat het fietsseizoen voortreffelijk verlopen is.

De activiteitencommissie had voor de afsluiting een mooi programma in elkaar gezet. De leden van TTC de Liefhebbers werden vanaf 12.30 uur in groepjes van vier op weg gestuurd. Een summiere beschrijving werd uitgereikt en er moesten opdrachten worden uitgevoerd. Er waren twee koffiestops voorzien waar ook weer opdrachten moesten worden uitgevoerd. Bij fietscafé de Koevering vertelde Stan Kint over zijn verzameling televisies en radio's. Hier werden bij de volgende stop bij Plekzat in Notendaal een aantal vragen over gesteld. Ook hier waren weer opdrachten te vervullen. Om vier uur waren de groepjes weer terug bij clublokaal Cafeeke de Beek. De winnaars van deze puzzeltocht werden bekend gemaakt en in het zonnetje gezet.

Nadat de activiteitencommissie met een cadeaubon werd verblijd en de winnaars van de specials werden genoemd, was het de beurt aan de jubilarissen om in het zonnetje gezet te worden. Er waren drie jubilarissen die al 10 of 15 jaar lid zijn van TTC de Liefhebbers.
Daarna was het moment daar dat de clubkampioenen bekend gemaakt werden. Altijd een spannend moment. Bij de recreanten werd de winnaar Riet van Schilt (foto) met 234 punten voor Jo de Wit (232 punten) en Riet Bogaard en Pieter Thijssen (beiden 230 punten). Een heel close finish dus, zeg maar 'een overwinning met banddikte'. Bij de trimmers ging de wisselbeker naar Ad Timmermans (foto) met 369 punten voor Jan van Loon (269) en Alwin Don (250 punten). De winnaar kwam hier duidelijk solo over de finish. De plezierige middag werd afgesloten met een heerlijke Brabantse koffietafel.


Inmiddels zijn de winteractiviteiten weer van start gegaan. Dit houdt in dat door de leden en overige belangstellenden op zondagmorgen om 9.30 uur gewandeld wordt of er met de mountainbike op uit wordt getrokken. Vertrek is elke zondag vanaf Monkey Town, waar na afloop omstreeks 11.00 uur nog een kopje koffie gedronken wordt. Iedereen is zonder verdere verplichtingen van harte welkom om mee te lopen of te biken. (Foto: Piet Brocatus))

 

Meer berichten