Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Slagwerkgroep Hit-It uit Huijbergen.
Slagwerkgroep Hit-It uit Huijbergen.

Krekelkoor opent Kinderboekenweek

HUIJBERGEN - In de Openbare Bibliotheek Huijbergen is de Kinderboekenweek officieel geopend met medewerking van 't Krekelkoor. Nadat het lint was doorgeknipt zong dit kinderkoor voor het toegestroomde publiek liedjes over het thema "vriendschap" en het lied van de Kinderboekenweek: "Kom erbij!"

De Kinderboekenweek duurt nog tot en met 14 oktober. In de bieb zijn onder meer de bekroonde boeken te zien, die je na afloop van de Kinderboekenweek kunt lenen. Ook kun je de gratis Kinderboekenweekkrant en voorleesgids ophalen. Lid worden van de bieb is tot 18 jaar gratis. Openingstijden van de bibliotheek aan Canadaplein 1 in Huijbergen zijn: dinsdag van 15.00-16.00 uur (m.u.v. de zomervakantie),woensdag en vrijdag van 19.00-20.30 uur en zondag van 10.30-12.00 uur. Kijk op www.bibliotheek-huijbergen.nl of op de facebookpagina: "Openbare Bibliotheek Huijbergen" voor meer informatie.

Het optreden van kinderkoor 't Krekelkoor gaf de opening een extra feestelijk tintje.Zelfs de jonge kinderen van de kersverse "Mini- Krekels" lieten al een beetje van zich horen en zien. Vindt uw kind het heerlijk om te zingen? Elke maandag in de Kloek om 18.15 uur zingen we een half uurtje voor het slapengaan. Kinderkoor 't Krekelkoor repeteert aansluitend op maandag van 18.45 tot 19.45 uur. Hierin zingen kinderen vanaf groep 4 tot en met 8. Voor meer informatie: Dénise Mulders-Hölscher, e-mail: deniseholscher@online.nl of telefoon: (0164) 642645.

Meer berichten