Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Chris en Mia Grinwis: "Onze krant!"

HALSTEREN - "Gewoon, ónze krant!" Dat vinden Chris en Mia Grinwis van De Halsterse Krant & De Zuidwestkrant. De Halsterse supermarktondernemers speelden een grote rol in de start van De Halsterse Krant, maar dat is niet wat ze bedoelen met "onze" krant: "In De Halsterse Krant lezen we nieuws uit ons eigen dorp of eigen straat. De krant draait om nieuws wat ons raakt en daarom wordt-ie net iets beter gelezen dan andere media."

Koffietafel
"Hier ligt De Halsterse Krant op de koffietafel, terwijl de rest snel bij het oud papier eindigt." De familie Grinwis zegt trots te zijn op het feit dat het bordje "De Halsterse Krant & De Zuidwestkrant" sinds enkele jaren op hun supermarkt hangt. "Als we 's avonds op ons kantoor zaten te werken zagen we het licht op het kantoor van de krant, dat boven onze supermarkt is gevestigd, ook nog branden. Dat vonden we mooi, dat liet zien dat het niet niks is om elke week een krant te maken. De Halsterse Krant drijft op de bezieling van Ton en Bep Tielemans en hun team. Dat zie je al 15 jaar lang elke week terug, op elke pagina." De achterpagina van De Halsterse Krant wordt al 15 jaar gesierd door een advertentie van Plus Grinwis. "Als supermarkt hebben wij een podium nodig om zichtbaar te zijn in ons eigen dorp", zegt Chris,

PubliPers
"Toen de PubliPers wegviel heeft Ton Tielemans dat gat in recordtempo gedicht. Enkele weken later was er ineens De Halsterse Krant. Dat wij adverteren is vanzelfsprekend, dat hebben we op een handdruk besloten en sindsdien is het vanzelfsprekend. Als de Halsterse Krant verschijnt, staan wij op de achterkant. Het is ondenkbaar dat dit wegvalt. Wij houden van De Halsterse Krant, ik denk dat heel Halsteren dat doet."

Meer berichten