De activiteitencommissie van Winkelhart Halsteren met Marleen van der Zande, Raymond Kessel en Rian Rijnberg.
De activiteitencommissie van Winkelhart Halsteren met Marleen van der Zande, Raymond Kessel en Rian Rijnberg. Foto: Sophia Piesens

Winkelhart Halsteren pakt uit met zomeractie

Algemeen

HALSTEREN - Ondernemersvereniging Winkelhart Halsteren heeft een aantrekkelijke zomeractie in petto voor winkelend publiek. Vanuit de onlangs versterkte activiteitencommissie is een kortingsbonnenactie op touw gezet. Deelnemende winkeliers hebben komende weken interessante aanbiedingen. Met deze zomeractie wordt tevens het lokale winkelaanbod gepromoot.

Onder de slogan: "Koop liever hier bij de lokale winkelier" treffen lezers in het hart van deze mega editie van De Halsterse Krant & De Zuidwestkrant een volle pagina met knipbonnen. Door deze bonnen in te leveren bij de uiteenlopende deelnemende winkeliers kan eenieder profiteren van leuke aanbiedingen en extra voordeel. Bij een aantal zaken geldt de actie enkele weken maar er zijn ook winkeliers die de zomeractie tot eind augustus laten doorlopen.

Dat het in Halsteren heel goed winkelen is wordt mede bepaald door diverse factoren. Om te beginnen enthousiaste ondernemers die met zorg en aandacht hun winkels runnen. Vaak zijn dat speciaalzaken die een regionale functie hebben. Alle winkels zijn op loopafstand en gemakkelijk bereikbaar. Bovendien is overal in het dorp parkeren gratis. Er zijn genoeg motto's te bedenken: "Alles centraal, dus koop lokaal!" of "Doe normaal, koop lokaal" waarmee Winkelhart Halsteren naar buiten kan treden.

Voeg daarbij de groeiende winkeliersvereniging die de afgelopen maanden het ledenaantal flink heeft weten uit te breiden tot een veertigtal. Niet alleen winkeliers maar ook andere ondernemers zien het belang in om zich aan te sluiten. Winkelhart Halsteren is tien jaar geleden opgericht met als voornaamste doel te fungeren als gesprekspartner naar verschillende instanties, waaronder de gemeente. En met succes, de nog jonge vereniging wordt nauw betrokken bij tal van ontwikkelingen in Halsteren. Samen kunnen ondernemers één vuist maken en sterk naar buiten treden. Het bestuur van Winkelhart bestaat uit betrokken ondernemers die zich naast het runnen van hun eigen zaak belangeloos inzetten voor de winkeliersvereniging.