Het Ouwe Raedthuysplein in Hoogerheide verandert in een zandparadijs.
Het Ouwe Raedthuysplein in Hoogerheide verandert in een zandparadijs. Foto: Bep Tielemans

Derde Beach Event op Ouwe Raedthuysplein

Algemeen

HOOGERHEIDE - Deze week verandert het Ouwe Raedthuysplein in het hart van Hoogerheide in de grootste zandbak van de gemeente Woensdrecht. Vrijdag 1 tot en met woensdag 6 juni zullen in het teken staan van het derde Hoogerheide Beach Event.

Zowel voor jongeren als volwassenen zullen er de gehele week activiteiten op het zand plaatsvinden. Op vrijdag 1 juni is de avond ingepland voor een Beachvolleybaltoernooi voor bedrijven. Vorig jaar is gebleken dat dit toernooi voor ondernemers een perfecte mogelijkheid is om het netwerk te vergroten en ook sportief te laten zien wie de beste is. Voor dit toernooi is een speciale wisselbokaal beschikbaar die een jaar lang de sier mag maken bij het bedrijf.

Op zaterdag 2 en zondag 3 juni is het Beachvolleybaltoernooi voor de 'professionals uit de tweede en derde divisie. Op zondag 3 juni zal in de middag het volleybaltoernooi plaatsvinden voor de recreanten met afsluitend een heerlijke barbecue. Inschrijven is mogelijk via www.evenementenpleinhoogerheide.nl

Woensdag 6 juni zal in de middag de 'Jumbo Paul Lucius Zandkastelenwedstrijd' worden gehouden. Kinderen tot 12 jaar kunnen zich uitleven in het zand en met hun zandkasteel kans maken op mooie prijzen die beschikbaar worden gesteld door de deelnemende ondernemers. Inschrijven hiervoor is niet nodig.

De betrokken organisatoren Bram Beening, Paul Lucius, Niels Kuijlen en Frank en Corné van Campo vonden dat ook in 2018 het succesvolle Beach Event terug moest keren. Dit jaar zullen ook de nieuwe ondernemers op het plein Elanie Tak en Ralph v.d. Bergh het evenement mee organiseren. Het is onderdeel geworden van Stichting Evenementenplein Hoogerheide.