Afbeelding

Kapsalon José enthousiast het voorjaar tegemoet

Algemeen

HALSTEREN - Na een ingrijpende vernieuwing van het interieur gaat Kapsalon José fris het voorjaar tegemoet. De vertrouwde dames- en herenkapsalon aan Dorpsstraat 120 in Halsteren heeft pas een ware metamorfose ondergaan.

Het interieur is nu sfeervol uitgevoerd in hout in combinatie met een 'metselwand' die is voorzien van nieuwe spiegels. Voeg daarbij letterlijk schitterende verlichting en het geheel is prima op elkaar afgestemd.

Voor het enthousiaste team 'haarspecialisten' van Kapsalon José betekent dit prettig werken in een up-to-date omgeving. Met het oog op de lente hebben allen hier extra veel zin in.

In maart is het precies twintig jaar geleden dat de familie Koenraadt de kapsalon vestigde in het ruime pand op de hoek Dorpsstraat/Groenendaal in het dorpscentrum. Het nieuwe interieur doet warm aan. Miranda van Isselt-Koenraadt: "We hebben bewust gekozen voor een warme uitstraling. Het is belangrijk dat klanten zich in de salon thuis voelen. Onder het genot van een kopje koffie kunnen ze even een verwenmoment voor zichzelf beleven. Alles oogt vrolijk en fris en we verwelkomen eenieder graag in een sfeervolle omgeving."

Ook aan jeugdige bezoekers van de kapsalon is gedacht. Voor jonge kinderen is in de salon een speciaal speelhoekje ingericht. Miranda is zelf verantwoordelijk voor de toepasselijk op seizoenen afgestemde etalages. Momenteel springen frisse voorjaarskleuren en creatieve bloemdecoraties in het oog.

Inloopavonden

Voor mannen is de speciale 'binnenloopavond' op donderdag zo'n succes dat besloten is deze uit te breiden met de vrijdagavond. Dit houdt in dat mannen op donderdag en vrijdag tussen 18.00 en 20.00 uur zonder afspraak bij Kapsalon José terechtkunnen. Voor wassen, knippen en stylen betalen ze dan bovendien slechts zestien in plaats van twintig euro.

Klanten zijn van harte welkom in de gerestylde salon.

Openingstijden zijn:

Maandag van 13.00 tot 17.30 uur

Dinsdag en woensdag van 9.00 tot 17.30 uur

Donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur

Zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding