Afbeelding

ODIO JO13-1 kampioen

Algemeen

OSSENDRECHT – Op ODIO JO13-1 stond in de najaarscompetitie geen enkele maat. Op zaterdag 20 januari schoof het team gedecideerd Schijf met 12-0 aan de kant. Een terechte titel was een feit.

Van de elf wedstrijden werden tien wedstrijden gewonnen en slechts eenmaal verloren. Niet alle wedstrijden werden met grote cijfers gewonnen. Het kampioenschap heeft dit team dus zeker niet cadeau gekregen. Opvallend was de inbreng van de Afghaanse broertjes Farzad en Elham Yaqoobi. De aanvallers waren respectievelijk goed voor 25 en 29 goals. Uiteraard mogen de verrichtingen van hun teamgenoten niet onopgemerkt blijven.

ODIO JO13-1 had in Aaron Buijsen de beste keeper van de competitie en ook de verdedigers Bryan Jacobs, Luca de Hoogt, Henny Sitters, Abdi Hakim, Kay van den Berg en Coen Matheussens stonden hun mannetje. Het team beschikte over een sprankelend middenveld met Tim Vermeij, Job van Tilburg, Dion Govaarts en Wessel Goossens, die voor de verdedigende en aanvallende impulsen zorgde. De overige goals werden gemaakt door de spitsen Lars Jonckheere en Keano van der Pluijm. Loon naar werken voor het succesvolle trainerstrio met Arjan Buijsen, Michael de Hoogt en Jeroen Goossens!