Leden van Runningteam De Brabantse Wal actief tijdens de mosselavond.
Leden van Runningteam De Brabantse Wal actief tijdens de mosselavond. Foto: Bep Tielemans

Mosselavond Roparunteam De Brabantse Wal

Algemeen

Lekker eten voor goed doel

HALSTEREN - Op zaterdag 4 november vindt in Grand-Café De Kannebuis in Halsteren weer de jaarlijkse mosselavond plaats. Deze wordt georganiseerd door Runningteam De Brabantse Wal en de opbrengst komt -vanzelfsprekend- weer geheel ten goede aan de Stichting Roparun. Aanvang van deze avond is om 18.00 uur en de zaal is geopend vanaf 17.30 uur. 

Kosten bedragen € 20,00 per persoon voor onbeperkt mosselen plus een dame blanche als dessert (exclusief consumpties). Voor diegenen die niet van mosselen houden wordt er een overheerlijke varkenshaas geserveerd (ook met dame blanche en exclusief consumpties). Uiteraard dient deze keuze wel bij de reservering te worden aangegeven! Ook voor kinderen is er de mogelijkheid om aan te schuiven, kosten € 10,00 per kind. Ze krijgen hiervoor friet met een snack plus een dame blanche als dessert.

De muzikale omlijsting zal deze avond verzorgd worden door de bekende DJ Vincent. Na het eten kunnen de voetjes van de vloer. Reserveren voor de Mosselavond is een must en kan tot en met maandag 30 oktober via emailadres: apcmens@gmail.com of telefonisch op: 06-20710971.

Runningteam De Brabantse Wal hoopt wederom op een grote opkomst deze avond. Leden van het team zullen deze avond met plezier vele kilometers afleggen om de welkome gasten vakkundig te voorzien van eten en koele consumpties.

Afbeelding
Leden van Runningteam De Brabantse Wal actief tijdens de mosselavond.