Herwonnen Levenskracht. Gezellig met de ballonnen
Herwonnen Levenskracht. Gezellig met de ballonnen Foto: Jolanda Hugens Kommers

Genieten op verwendag HL

Algemeen

WOENSDRECHT - Herwonnen Levenskracht of korter HL is een club van ongeveer 200 vrijwilligers die zich inzetten voor mensen in de ZuidWesthoek, Steenbergen en Oud Gastel die het lastig hebben. Dat kan door eenzaamheid zijn, een verstandelijke of lichamelijke beperking of financiële zorgen.

Herwonnen Levenskracht organiseert al vele jaren een succesvolle verwendag. Dit jaar heeft deze dag plaatsgevonden op 14 september 2023. 

Het doel van deze verwendag is om een kleine groep mensen de zorgen en problemen voor één dag een beetje te laten vergeten. De één omdat er sprake is van ziekte. Vaak ernstig en soms levensbedreigend. De ander omdat er sprake is van eenzaamheid of beperkingen. Elk jaar opnieuw blijkt hoeveel zorgen en problemen er achter voordeuren verstopt zitten. 

Ook dit jaar is de verwendag weer een succes! Dit keer voor het eerst bij de gastvrije locatie Non Plus Ultra te Woensdrecht. Ontzettend dankbaar dat wij hier last-minute terecht konden en voor de fijne samenwerking gedurende de dag. Daarnaast zijn we dankbaar voor de vele vrijwilligers die deze dag aanwezig waren, vele handen maken licht werk.

En weet u wat elk jaar zo mooi is om te horen als we op bezoek gaan bij de mensen die zijn voorgedragen? “Wat voelt het goed om van u te horen dat er iemand aan me denkt” 

Dat is de kracht van HL. We doen het samen met u!

Herwonnen Levenskracht bij Non Plus Ultra in Woensdrecht.
Bij Non Plus Ultra in Woensdrecht.
Aan de koffie bij Non Plus Utral
Spelletjes doen.
Vrijwilligers van Herwonnen Levenskracht.
Ballonnen en wachten op het verfrissende drinken.