Terreinfeest Vrederust
Terreinfeest Vrederust Foto: Bep Tielemans

Terreinfeest Landgoed Vrederust op 24 mei

Algemeen

HALSTEREN - REGIO - GGZ WNB organiseert elk jaar het Terreinfeest op Landgoed Vrederust. Dit jaar vindt de 73ste editie plaats op woensdag 24 mei. Iedereen is hier welkom voor een feestelijke en gezellige dag. 

Het Terreinfeest is een mooie manier om de banden met de gemeenschap te versterken en een leuke dag te bieden voor jong en oud.

Vanaf 12.00 uur is er van alles te beleven op het landgoed. Zo is er een vrijmarkt, zijn er diverse kramen met zelfgemaakte artikelen, is er een foodstoet met allerlei lekkers, kan er met een huifkar een tocht over het landgoed worden gemaakt, zijn er diverse muzikale optredens van onder andere de GGZ WNB huisband en een DJ, en verzorgt de Afrikaanse band Djembé Agogo om 14.00 uur een spetterend optreden vol drums en dans. Voor de kinderen is er goochelaar Alex, een ballonnenclown, de kenmerkende antieke draaimolen, springkussens, een speelhoek en diverse leuke spellen. Dit jaar sieren ook twee spectaculaire kermisattracties het landgoed, namelijk de Teacups en Spooky Pirates.

Omdat de Ark, het pittoreske witte kerkje, 100 jaar bestaat is hier een expositie te bezichtigen van oude voorwerpen van het kerkje, foto’s en illustraties van de oude en nieuwe Ark, en worden er werken van de zussen en GGZ WNB-collega’s Mariette en Annie Akkermans getoond. Het bezoeken meer dan waard. Kortom, van alles te beleven! Het Terreinfeest duurt tot 17.00 uur. Een passe-partout om gebruik te maken van de attracties is die dag verkrijgbaar in de feesttent en kost €5,- contant.

Terreinfeest Vrederust
Terreinfeest Vrederust
Terreinfeest Vrederust
Terreinfeest Vrederust