Afbeelding
Foto: Starworks Studio

Alpha-cursus in Huijbergen

Algemeen

HUIJBERGEN – Bij de Broeders van Huijbergen aan de Boomstraat 7 gaat dinsdag 14 maart en Alpha-cursus van start. Deze cursus vindt plaats in een serie van tien bijeenkomsten op dinsdagavond en één op zaterdag. 

De Alpha-cursus naar Huijbergen halen vonden de organisatoren erg belangrijk: “In Huijbergen en Putte is de kerk al enige tijd gesloten, maar met een Alpha kunnen wij verder gaan. Het is een plek voor gelovigen, maar ook voor mensen die zich in geloof willen verdiepen. Deze cursus wordt wereldwijd gegeven en is aantrekkelijk. Gezelligheid en iets leren gaan goed samen. Het gaat om Jezus Christus, al wordt hij soms doodgezwegen, hij is nog springlevend. Als je voor hem open gaat staan, ga je wonderen beleven. Over wonderen zal dan ook op de cursus gesproken worden. De belangrijkste Bijbelse facetten over Jezus komen ter sprake. In de cursus staat gezelligheid en het samenkomen op de eerste plek. Elke cursusdag wordt begonnen met een warme maaltijd. Na de maaltijd wordt er een half uur gesproken over een bijbels onderwerp en daarna gaan we hier gedachten over uitwisselen”, aldus de organisatoren Rien van Egeraat, Wil Overbeeke en Jozua van Houten. 

De Alpha-cursus vindt plaats op de volgende data: op de dinsdagen aanvang 18.00 uur: 14, 21 en 28 maart; 4, 11 en 25 april; 2, 9, 16 en 23 mei. De bijeenkomst op zaterdag is 15 april van 10.00 tot 17.00 uur. Deelname is gratis, wel even aanmelden via: alphahuijbergen@gmail.com. Voor meer informatie: bel naar Wil Overbeeke op 06-48099537.