Toertocht over het parcours NK Veldrijden in Huijbergen.
Toertocht over het parcours NK Veldrijden in Huijbergen.

Grote ATB Toertocht Huijbergen

Algemeen

HUIJBERGEN - De ATB toertocht Huijbergen is een begrip in Zuidwest Nederland en België. Van heinde en verre komen de fietsers naar Huijbergen, de laatste keer meer dan 1650.

Na twee jaar onderbreking vanwege corona is het Stichting Wielercomité Huijbergen gelukt om een toertocht op de kalender te plaatsen, voor 8 januari 2023. Een mooie gelegenheid om het nieuwe jaar sportief te laten beginnen en over het unieke gedeelte van het NK parcours 2019 te rijden. De tocht vertrekt vanuit MFC De Kloek voor de afstanden 30 km en 45 km. Inschrijven kan van 8.30 tot 10.30 uur en deelname kost €5,-.

Deze tocht is voor iedereen toegankelijk of men nu wel of niet goed is in het mountainbiken. Dit alles komt tot stand met medewerking van : Gemeente Woensdrecht, Evides Watermaatschappij, Staatsbosbeheer, Brabants Landschap, privé eigenaren, Agentschap Natuur & bos, Grenspark Kalmthoutse Heide, MFC De Kloek en de vele vrijwilligers.

Met succes was er voorgaande editie een bewaakte fietsenstalling ingericht waar men bij aankomst de mountainbike kan stallen. Deze zal wederom ingericht worden. Er is gelegenheid om te douchen en er zullen ook fietsspuitplaatsen aanwezig zijn om de fietsen schoon te spuiten. Tevens zijn de mensen van de EHBO aanwezig.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met mobiel 06-51171943 of info@wchuijbergen.nl