Afbeelding

Rockband Racoon bij boekpresentatie

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Zaterdag 3 december aanstaande wordt de verschijning van het boek Crazy rock-’n-roll stories van popjournalist, hoofdredacteur van het tijdschrift Soundz, muzikant en Veronica-dj Jean-Paul Heck bij muziekwinkel De Waterput in Bergen op Zoom gevierd. Daarbij treedt de Zeeuwse rockband Racoon op. 

Een boek vol met onbekende, smeuïge anekdotes over iconen uit de rock-’n-rollgeschiedenis: van The Rolling Stones tot Freddie Mercury van Queen. Niet alleen met zijn boek, maar ook met zijn boekpresentatie laat Heck zien dat hij het dikste telefoonboek vol internationale en Nederlandse popsterren heeft.
Racoon is populairder dan ooit en verkoopt venues als Ziggo Dome en Ahoy met gemak uit. Tijd om kleinschalige, intieme optredens te geven is er dus niet meer, maar voor de boekpresentatie van Crazy rock-’n-roll stories maakt de band graag plaats in de agenda. ‘We maken zowel voor Jean-Paul als voor De Waterput graag een uitzondering: een van de laatste der Mohikanen’, aldus de zanger van Racoon Bart van der Weide. Veel exclusiever dan dit wordt het dus niet! Praktische informatie De boekpresentatie begint om 12:00 uur bij muziekwinkel De Waterput aan de Bosstraat 36 in Bergen op Zoom.

Naast het optreden van Racoon staan er natuurlijk ook een Q&A en signeersessie met Jean-Paul Heck op het programma.