KBO boottocht
KBO boottocht

KBO beleeft mooie dagtocht

Algemeen

HALSTEREN - Ondanks dat de weersvoorspellingen niet opperbest waren, hebben leden van KBO Halsteren een hele gezellige, fantastische dagtocht naar Amsterdam beleefd. Er is veel gelachen en er viel weinig regen. 

Bij de eerste stop Rozen en Radijs in Burgerveen werd het gezelschap gastvrij ontvangen met koffie en heerlijke versgebakken appeltaart met slagroom. Daarna werd uitleg gegeven over het bedrijf Rozen en Radijs en volgde een rondleiding in de prachtige overdekte tropische tuin. Ook was er een mogelijkheid om diverse biologische groenten en prachtige planten en bloemen te kopen in het winkeltje. Na de lunch vertrok de bus naar Amsterdam, waar de Blue Boat al lag te wachten om anderhalf uur te gaan varen door de grachten en over het IJ. De deelnemers kregen uitleg over het heden en verleden van Amsterdam en over diverse interessante panden waar ze voorbij kwamen. Daar heeft iedereen zeker wat van opgestoken. Na de boottocht ging de busreis verder richting Haarlemmerliede, naar Hotel/Restaurant “De Zoete Inval”, een prachtige gelegenheid om het diner te verorberen. Het was een heerlijk en uitgebreid diner. Zeker de moeite waard om daar nog eens terug naar toe te gaan. Daarna vertrokken de KBO leden weer richting huis om daar rond de klok van 9 uur ‘s avonds te arriveren. Zij bedanken chauffeur Patrice van De Kock Tours voor zijn vakmanschap en begeleiding. 

Natuurlijk zijn er heel veel foto’s gemaakt tijdens de dag. Deze zijn te vinden op facebook bij KBO afdeling Halsteren. Mocht u geen facebook hebben dan bestaat de mogelijkheid om deze foto’s toch te zien. Neem contact op met Nancy van Nispen, telefoon 06-14139344. 

Binnenkort weer Rabo ClubSupport

Bent u lid van de Rabobank of hebt u een rekening bij de Rabobank dan kunt u weer stemmen op de KBO afdeling Halsteren. De stemperiode organiseren ze van 5 tot en met 27 september. 

Jaarfeest 14 september 2022 

Op woensdag 14 september viert KBO Halsteren het jaarfeest. Aanmelden voor deze feestelijke middag in het Dorpskoffiehuis kan nog tot en met 6 september. De kosten bedragen € 12 per persoon. Wilt u komen en heeft u zich nog niet opgegeven, neem dan contact op met Riekie (e-mailadres: riekieboomloos@icloud.com) of Barbariet 06 1500 4957. De zaal is open om 13.30 uur, om 14.00 uur is de ontvangst met koffie en gebak. Om 14.30 uur muzikale opluistering met “Kent u deze gouden oude nog?”, met meezingers en een vragenspel. Het wordt een muzikaal gebeuren met liedjes uit vervlogen tijden. Natuurlijk zal een hapje en drankje niet ontbreken. 

Belastingadviseur

KBO Halsteren zoekt op korte termijn een belastingadviseur. De gecertificeerde opleiding wordt door KBO Brabant gecoördineerd. De cursussen zijn gratis. Als belastingadviseur ontvangt u bij hulp een kostenvergoeding per adres. Heeft u interesse, neem dan contact op met Barbariet Hellemons via info@brabit.nl of 06 15004957

Voorlopige agenda 2022 

Alle activiteiten van KBO Halsteren vinden plaats in het Dorpskoffiehuis, Dorpsstraat 31 in Halsteren.  Op de agenda voor dit jaar staan de volgende activiteiten:

Verder

14 september: Verjaardag KBO; 28 september: Bingo aanvang 13.30 uur (ook niet KBO-leden zijn welkom); 30 september: vrijdag koffie-ochtend tussen 10.00 en 11.30 uur; 11 oktober: inloop koffie-ochtend tussen 10.00 en 11.30 uur; 22 oktober: modeshow van 14.00 tot 16.00 uur; 26 oktober: Bingo aanvang 13.30 uur (ook niet KBO-leden zijn welkom); 28 oktober: vrijdag koffie-ochtend tussen 10.00 en 11.30 uur; 16 november: themamiddag; 8 november: inloop koffie-ochtend tussen 10.00 en 11.30 uur; 25 november: vrijdag koffie-ochtend tussen 10.00 en 11.30 uur; 14 december: Kerstviering.